Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 zak (150 gr) waterkers, grof gesneden 175 gr krab uit blik 1 stengel selderie, fijngesneden 2 lente-uitjes, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr asperges 12 gr gelatine 3 dl visbouillon 5 dl room 8 stukjes krab 1 el olijfolie peper en zout een snufje cayennepeper 8[...]
Bron: allrecipes.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHeb je binnenkort visite en wil je graag uitpakken, zonder je uit te sloven? Stop met zoeken. Dit is JOUW recept. Het beantwoordt aan àlle criteria: heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePractice what you preach. Da's één van mijn (vele) motto's. Na 5 dagen op de beurs Classic Event in Kortrijk waar ik mijn vriendin Maureen geholpen heb om haar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is gebeurd! Ik heb de soep gevonden die ik op mijn eindejaarsmenu ga zetten. Geen twijfel mogelijk. Dit soepje ziet er zo feestelijk uit en smaakt zo[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLang, lang geleden, toen er nog geen website van Libelle Lekker was en het woord app nog moest uitgevonden worden (jawel, ik ben al zo oud ;-)), haalde ik mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk was vorige week uitgenodigd in de kookstudio's van Miele in Mollem. De uitnodiging was het kwaliteitsmerk helemaal waardig en deed alvast het allerbeste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa het succulente voorgerecht met king krab, coquilles en gerookte paling , waren de verwachtingen hoog gespannen in de kookstudio van Miele voor wat het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 300 g pasta (schelpjes (pak 500 g, puur&eerlijk biologisch)) 1 zakje mosselgroente (400 g) 1 el olijfolie 1 pot sugo (isolana (470 ml)) 300[...]
Bron: ah.nlVan het recept van gisteren had ik nog een gekookte artisjokbodem over. Hiervan een Californisch hapje gemaakt. Ingrediënten : Krab uit blik Mayonaise Geraspte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp het moment dat bij mij bekend werd dat ik geen tarwe meer mocht eten, dus geen pasta meer, wist ik niet wat ik dan wél mocht eten. Een tarwe allergie wordt[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comOp het moment dat bij mij bekend werd dat ik geen tarwe meer mocht eten, dus geen pasta meer, wist ik niet wat ik dan wél mocht eten. Een tarwe allergie wordt[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comWat de Salade Niçoise is voor Frankrijk, is de Shrimp Louie voor Californië. De garnalen kun je vervangen door krab: de Crab Louie. De originele Shrimp Louie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl