Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag... 17u00. Pieppiep! Altijd diezelfde sms: "Wat eten we vanavond?". Meestal komt de sms van manlief, al kan de zoon er ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJe moet er maar opkomen: een pakske hazelnootboter door ijsbeslag mengen... Wel David Selen deed het en ik kan je verzekeren: dit is een méér dan geslaagd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVergeet de chocolademousses, crème brûlées of panna cotta's,... ziehier een origineel dessertidee! Bovendien (lang) op voorhand klaar te maken, wanneer je[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMoest ik met sterren werken om de moeilijkheidsgraad van een recept aan te duiden, dan kreeg dit... 5 sterren. Moeilijk dus. Alhoewel. Moeilijk is misschien[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is alweer voorbij dat mooie jaar 2013. Het jaar waarin meer en meer mensen mijn blog ontdekten. In december werden maar liefst meer dan 80.000[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNo stress! De heerlijkste kerstrecepten vind je hier. Laat mij toe om je aan de hand van eerder verschenen recepten op deze blog een menuvoorstel te doen. Het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOch. Och. Och. Wat heb ik nu gedaan? Ik heb het meest verrukkelijke dessertenboek allertijden in huis gehaald! ON-WEER-STAAN-BAAR! Dit is - zonder overdrijven[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAfgelopen vrijdag was ik voor de 1e keer uitgenodigd op de Delhaize Foodshow in Brussels Kart. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen... Het aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNeen, geen Italiaanse koffiebereiding, maar een Aziatisch soepje. Alleen het melkschuim is een constante in de twee. Oh en ook het feit dat je het er warm van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGeen dagelijkse kost in Luzine van Jeroen Meus! Echtgenote zijn van de trainer van Gella Vandecaveye opent nogal wat deuren. Ook die van Luzine, het restaurant[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLekker en licht. Zodat iedereen - inclusief manlief - het naar hartenlust mag binnenspelen. De originaliteit zit 'm in het feit dat het vlees eerst kort[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn Kerstmenu had veel bekijks. Ik wil daar dan ook graag een vervolg aan breien met een Valentijnsmenu. Ziehier mijn suggesties voor een geslaagde[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHip is dit gerecht niet. Ik zou het veeleer klassiek noemen. Maar lekker, dat is het zeker en vast. En dat is toch waar het om gaat, niet? Iedereen, van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMeestal stap ik bij de visboer binnen met op mijn een boodschappenlijstje een bepaalde soort vis om een bepaald receptje te maken. Maar dit keer liep het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk was eerst niet van plan om dit op de blog te zetten, want ik lust zelf geen kalfszwezeriken. Dit voorgerecht was voor mij dan ook geen hoogvlieger. Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be