Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 4 6 grote courgettes, elk ca. 250 g 1 1/2 eetl. walnoot- of plantaardige olie 2 sjalotten of 1/2 kleine ui, versnipperd 1 teen[...]
Bron: allrecipes.nlKan iemand mij vertellen of je dit heerlijks ook in Nederland kan kopen?! Zo niet vrees ik dat er een koelbox vol mee terug gaat......en nog wel bij de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 eetlepels Grand'Italia Pesto Genovese (met basilicum) 1 ei 1 sjalotje 300 gram mager rundgehakt 1 eetlepel paneermeel Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nl4 eetlepels Grand'Italia Pesto Genovese (met basilicum) 1 ei 1 sjalotje 300 gram mager rundgehakt 1 eetlepel paneermeel Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 500 g knolselderij - sap van een ½ citroen - 2 el olijfolie - 1 sjalot, fijngehakt - 100 ml witte wijn - 400 ml kippenbouillon - 75 ml[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beChampignon Walnoot Quinoa Burger met Ananas Salsa Een vegetarische burger hoeft echt niet oubollig te wezen.... Een goeie vervanger voor de vleesburger en zeer[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDikke, sappige groene olijven op olie waren het startpunt voor dit recept. Ze zaten in de #Foodybox, een pakket met nieuwe ingrediënten die door fabrikanten[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDruk weekend deze week! Gisteren na een lange schooldag flinke lading aan boodschappen in huis gehaald. Vandaag vroeg opgestaan om het huis eens grondig te[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 8 vellen filobladerdeeg (diepvries) 4 sjalotten (in ringen) 3 eetlepels olijfolie 450 g oesterzwammen (in reepjes) 4 zongedroogde tomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos peen (schoongemaakt) 400 g sjalotten (in parten) 2 tenen knoflook (met velletje, gekneusd) 3 el olijfolie 4 el balsamicoazijn 2[...]
Bron: ah.nlRomanesco is een soort groene bloemkool. Het ziet er veel 'bloemiger' uit dan een gewone bloemkool trouwens en het is ook wat zachter van smaak. Ideaal voor[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlEen waterig zonnetje schijnt door de bruingroene kruinen. De droge blaadjes en kleine takjes knisperen onder onze wandelschoenen. Herfst, die alle-tinten-bruin[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beRomanesco is een soort groene bloemkool. Het ziet er veel 'bloemiger' uit dan een gewone bloemkool trouwens en het is ook wat zachter van smaak. Ideaal voor[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIn de categorie Je Moet Er Wat Voor Over Hebben, oftewel ‘vegetarisch’ en ‘beetje veel werk’, geef ik u het champignonballetje. Ja, het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl