Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 3 personen 1 klapstuk van 500 gram 2 dl rode wijn (of ¼ liter) 1 runderbouillonblokje ½ liter water 10 jeneverbessen 1 teentje knoflook 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 eetl. boter, en om in te vetten. 225 gr pastinaak [witte wortel] 1 kleine winterwortel [crica 175 gram]. 2 middelgrote aardappelen circa 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 eetl. boter, en om in te vetten. 225 gr pastinaak [witte wortel] 1 kleine winterwortel [crica 175 gram]. 2 middelgrote aardappelen circa 125[...]
Bron: smulweb.nlDeze vraag zat vorige week in mijn mailbox. Het is een vraag die wel al over meerdere groenten of fruit is gesteld. Denk maar aan de tomaat of aan de aardbei.[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beNovember is niet alleen geefmaand maar ook Vegan Challenge maand. Tegelijkertijd maak ik er een glutenvrije challenge van en probeer af en toe wat dingen uit.[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beDe zon schijnt wat feller en met de huidige hoeveelheid vrije tijd, begint het moestuinieren nu bij mij te kriebelen. Ik heb er zin in. Ik zal minder vaak[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comMaart is in de groenten en fruit kalender een van de karigste maanden als het aankomt op aanbod. Dat lijkt gek, omdat juist in maart de wereld weer een beetje[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDe volgende groenten zijn in april volop te krijgen en over het algemeen ook goedkoper dan de andere groenten: Andijvie Asperges (vanaf 2e week april)[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlHet weekmenu van vorige week was wel iets verandert hier en daar, maar alles was weer erg lekker. Alleen de bloemkool-aardappelgratin wou niet goed gaar[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week in de groentetas: Broccoli, Little gem sla, Rauwkost, Roma tomaat, sperzieboon, witlof en zoete bataat. Groente die ik nog heb: Rode Biet, chinese[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk ben normaliter niet het type dat op straat foto’s staat te maken van snackbars en ik zak nog liever onder de tafel dan dat ik foto’s maak van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHummus is een vegan spread die traditioneel wordt gemaakt van kikkererwten. Het wordt overgoten met extra olijfolie en daar wordt dan brood in gedipt. Lekker[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlFrittata met wintergroenten Een frittata met wintergroenten, als afscheid van de winter (hoop ik). We krijgen genoeg van de winterse gerechten, we hebben zin[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlSla, paksoi, raapstelen, pastinaak en kerstomaatjes. De kerstomaatjes vergat ik er bij te zetten. Met de sla heb ik nog niets gedaan. De raapstelen gingen in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlVenkel, witte kool, tauge, pastinaak en icebergsla Van de witte kool maakte ik stampot, de tauge verdween in twee Oosterse gerechten, van de venkel maak ik[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl