Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten 4 kalfsschnitzels (ongepaneerd) 100 g parmaham (pakje 7 g) 8 blaadjes salie 40 g boter 100 ml droge witte wijn zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 400 g pastabuisjes, zoals casarecce, penne of macaroni 50 g pancetta, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlGedroogde peulvruchten weken en koken vind ik lekkerder dan bonen uit blik. En toch eet ik het te weinig. Je weet hoe het gaat: de avond ervoor beloof je[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 5 personen 400 gr (verse) pasta 6 teentjes knoflook 4 eetlepels gehakte platte peterselie 2 eetlepels in reepjes gesneden salie 4 eetlepels olijfolie 300[...]
Bron: smulweb.nlIn het kookboek Homemade Winter van Yvette van Boven staat een basisrecept voor fluffy pie. Ik heb zo mijn voorstellingen bij het woord 'fluffy', maar ik heb[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlSchnitzel met quinoa korstje Ingrediënten : 4 x 150 g kalfsschnitzels 8 salieblaadjes 8 plakjes prosciutto zeezout en gemalen zwarte peper bloem om te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten ½ bakje ricotta (kaas, a 250 g) 50 g pecorino (kaas) (geraspt) 1 eetlepel verse salie (fijngesneden) peper (versgemalen) 3 blikjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 sneetjes wit-casinobrood 75 g Parmaham 50 g mascarpone 8 blaadjes salie 2 eieren 3 dl melk zout en versgemalen peper 50 g boter zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 teentje knoflook ½ zakje verse Italiaanse kruidenmix (a 20 g, salie wordt niet gebruikt) 4 eetlepels olijfolie 2 entrecotes 2 zoete[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui (fijngesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 2 eetlepels olijfolie 3 trostomaten (fijngesneden) ½ zakje verse Italiaanse[...]
Bron: ah.nlVandaag heb ik weer een nieuwe bestelling geplaatst voor een biologisch rundvleespakket. Het pakket bevat het vlees van Herefordrunderen die in de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGroene en witte asperges De asperge is de stengel van de aspergeplant. Witte asperges ontstaan door aspergebedden op te hogen. De stengels groeien dan onder de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVandaag heb ik weer een nieuwe bestelling geplaatst voor een biologisch rundvleespakket. Het pakket bevat het vlees van Herefordrunderen die in de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSchrik niet! Hier was hij al ready to eat ! Zelf ben ik er altijd bang van, vooral als hij nog zo 'compleet' is, met kop en al. Maar volgens de visboer komt[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen bordje vakantiegevoel Als je zo'n lekker gevuld bordje voor je neus krijgt, dan kun je alleen maar denken aan Italië? Of een ander warm zuidelijk[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 pistoletjes 3 eetl groene pesto handje rucola 12 stukjes scholfilets van 3 schollen 6 dunne plakken parmaham 15 verse[...]
Bron: allrecipes.nl