Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Een recept van de site 24Kitchen … ik zag in de Natuurwinkel pastinaak liggen en heb daar nog nooit mee gekookt, dus zocht ik naar een passend recept.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlEen recept van de Hairy Bikers wat ik (zeer) vrij gevolgd heb. 2 kipfilets, 2 grote uien, 2 appels in blokjes, 100 gram oesterzwammen, 1 tl bouillonpoeder, 200[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVooral tijdens de eindejaarsperiode is de Belg dol op zijn "frietpot", want dat is de friteuse in veel gevallen nog steeds: een pot waarin frieten en soms ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEcht Hollands weer! Een Hollands voorjaar: veel regen, fris en af en toe een paar prachtige dagen! Lastig om je kleding te kiezen (dat leuke nieuwe bloesje is[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPortugese garnalen De gekruide en pittige garnalen van vandaag kreeg ik eens in een Portugees restaurant voorgeschoteld. Ze zijn lekker om te bakken in een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is grappig om te merken hoe je smaak verandert over de jaren. Dit recept komt uit een hele oude Allerhande en maakte ik jaren geleden klaar als ik wat[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 pak notenrijst (250 g) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje grotchampignons (175 g) 2 handperen 1 cup honing-mosterddressing (100 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak krieltjes (aardappelen, 800 g) 4 el olijfolie 4 vegetarische schnitzels (schaal 2 stuks) 1 schaal oesterzwammen ((150 g), in[...]
Bron: ah.nlOntdekking van het jaar (niet dít jaar, dat nu pas enkele dagen oud is; maar vorig jaar, 2014) in de categorie 'restaurants' was voor mij dus: Vaartsche Rijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZie je dat groene blaadje onder mijn tartaar uitpiepen? Wel, dat is oesterblad... en ik heb het halve land afgereden om het te vinden. Allez, da's lichtekes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen waterig zonnetje schijnt door de bruingroene kruinen. De droge blaadjes en kleine takjes knisperen onder onze wandelschoenen. Herfst, die alle-tinten-bruin[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDe trein valt soms plots stil op de sporen, de conducteur komt vertraging aankondigen. We moeten de overwegen 'blind' oversteken. Een nieuw begrip voor mij,[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlEen waterig zonnetje schijnt door de bruingroene kruinen. De droge blaadjes en kleine takjes knisperen onder onze wandelschoenen. Herfst, die alle-tinten-bruin[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 8 personen 4 stuks Eendenbouten 1 liter Kippenbouillon 4 blaadjes Gelatine 6 stuks Augurken 3 stuks Kastanjechampignons 3 stuks Oesterzwammen 1 stuk[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 250 gr per persoon lamszadel of lamsbout. - 2 wortelen - 2 uien - 0,5 l bruine fond - 3 teentjes knoflook - 1 bundel peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram lamsbout. 150 gram lamsoren (zeeaster). 1 eetlepel grove mosterd. 1 eetlepel honing. zout en peper. 2 bosuitjes. 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl