Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Of te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 55 gr droge zongedroogde tomaten 250 ml water, plus extra 140 gr couscous 1 theelepel olijfolie 3 teentjes knoflook, geperst 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr rundergehakt 6 plakjes bacon 6 portobello`s of 12 reuzenchampignons 1 enorme vleestomaat 100 gr feta 2 bosuitjes ½ bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr rundergehakt 6 plakjes bacon 6 portobello`s of 12 reuzenchampignons 1 enorme vleestomaat 100 gr feta 2 bosuitjes ½ bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlEen 'dure' naam voor een simpel gerecht. Een gratin is een mooi korstje dat in de oven op een gerecht is gekomen - in dit geval een gerecht van aardappelen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDe portobello; koning onder de paddenstoelen. Nouja, misschien niet helemaal, maar groot is hij wel en juist die grote maakt hem erg geschikt voor lekkere[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIngrediënten 2 aubergines 1 citroen 4 el olijfolie 1 el gedroogde oregano (potje 10 g) 4 takjes platte peterselie zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook 2 portobello champignons 4 takjes peterselie 4 el Parmezaanse kaas 4 el olijfolie ½ tl tijm ½ bekertje crème[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g penne (pasta) 2 portobello champignons 5 el olijfolie 3 teentjes knoflook (in plakjes) versgemalen citroenpeper (molentje) 6 plakjes[...]
Bron: ah.nlDit is een buitengewoon lekker recept voor een vegetarische burger, misschien nog wel lekkerder dan het niet-vegetarische broertje, de hamburger. Het recept[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlGourmetten. Nu eten zo in de belangstelling staat moeten mensen natuurlijk ook iets vinden van gourmetten. Een neerbuigende tweet van een bekende journalist[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlRoom zonder zuivel? Kan dat? Ik ben een flexitari ë r met een behoorlijk zwakke plek voor gehaktballen. Een full-time vegetari ë r ben ik dus niet en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGourmetten. Nu eten zo in de belangstelling staat moeten mensen natuurlijk ook iets vinden van gourmetten. Een neerbuigende tweet van een bekende journalist[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDit is een buitengewoon lekker recept voor een vegetarische burger, misschien nog wel lekkerder dan het niet-vegetarische broertje, de hamburger. Het recept[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl"De bonen dempen het vlezige van de champignons iets en geven er een zoete aardsheid aan." Diana Henry. Ingrediënten: 500 gr portobello champignon,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 porties: 1 snee zuurdesembrood 2 el olijfolie 8 st portobello of meerdere grote grotchampignons 100 gr boter, op kamertemperatuur[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl