Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 155 recepten
Wij eten het deze week weer en omdat het zo lekker is. Hier het recept. Vispannetje uit de oven 400 gram aardappels in dunne plakjes 4 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 400 g kipfilet mespunt chillipepervlokken 1 tl gedroogde oregano 4 el olijfolie 2 teentjes knoflook, gesnipperd 2 ingelegde ansjovisfilets 200[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 avocado, geschild en ontpit 225 ml mayonaise 5 ansjovisfilets, gespoeld en in stukjes 1 lente-uitje, fijngesneden 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g couscous 400 ml kokend water 1 el olijfolie, extra vergine 1 tl gedroogde Provençaalse kruiden 150 g sperziebonen ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 1 krop Romeinse (bind)sla (langwerpige bladeren) 100 g Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook, fijngesneden 2 ansjovisfilets,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr vers geel eekhoorntjesbrood 4 hardgekookte eierdooiers zout sap van 2 citroenen 2 tenen knoflook, fijngehakt 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 250 ml sladressing 3-4 lenteuitjes, wit en groen 2 handjesvol verse basilicum 2 teentjes knoflook 1/2 theelepel versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de tomaten: 400 g cherry-tomaten 1 kopje olijfolie 3 takjes tijm 3 teentjes knoflook voor de tapenade: 0,3 kopje olijfolie 250 g zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kalfskoteletten peper, zout 1 tl. paprikapoeder 75 gr. boter 4 vleestomaten 4 el. verse ricottakaas 1 el. olijfolie 1 dl. witte port[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VOOR MARINADE: 1 e vers grof gemaalde zwarte peper witte gedeeltes van 3 lente-uien, in stukken 200 ml balsamicoazijn 3 ansjovis es 3 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 blikje tonijn op olie * 2 stuks ansjovisfilets * 2 eetl citroensap * 4 eetl mayonaise * 1/8 liter zure room * zout * peper * 2 eetl[...]
Bron: smulweb.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIngrediënten: - 300 g sperziebonen - 20 kleine kerstomaatjes - 1 - 2 handen vol zwarte olijven - 2 el extra vergine olijfolie - zout en zwarte peper - 4[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com