Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Voor een divers kaasplankje reken je op ongeveer 30 gram kaas per persoon en uiteraard maak je een eigen keuze uit uiteenlopende kazen; bijvoorbeeld een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn een vlaag van pragmatische planning doe ik de boodschappen voor mijn avondmaaltijden van deze week en spendeer enkele gelukzalige uren in de keuken om de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk kwam er een paar maanden geleden al eens langs en werd toen gegrepen door het prachtige gebouw en het zomerse terras langs de Waal, maar omdat er toen geen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNederland lijkt een nogal chipsminnend land. In Duitsland worden in ieder geval bij lange na niet zoveel soorten en maten chips in de supermarkt gevonden als[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRatatouille. Zo'n mooi woord. En volgens 100 Calorieën (waar ik bovenstaand recept uit pluk) ongeveer 92kcal per portie. Dat is dan mooi meegenomen. Het koken[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen tintelend fris drankje waarvoor rijpe rode tomaten met bos- uitjes volledig tot 'moes' worden gedraaid in de keukenmachine. Daar gaan vers[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen gelimiteerde editie van Lay's in het Vlaamse supermarktvak. In de zak van 250 gram zitten dunne krokante 'chippies' met de smaak pesto mozzarella . De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comPapa komt eten (met mama) en hij krijgt zalm (mama krijgt iets anders; jazeker, ik sloof me uit) want papa is dól op vis (mama niet zo). Maar ik zou mezelf[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZo langzamerhand begin ik toch wat meer waardering te krijgen voor Jamie Oliver. Zijn kijk op eten, en dan met name 'eten voor thuis' is toch wel vaak spot-on[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe wekker gaat om 8.00u en dan heb ik nog net vier uur de tijd om a.wakker te worden, b.te douchen en aan te kleden, en c.nog even een taartje te bakken voor[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen verwen-jezelf-doordeweeks-diner van goede dikke biefstuk (à point) met een pán vol bruin gebakken (kastanje)champignons en shiitake (die ik inmiddels lust,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDeze maand ben ik de georganiseerde gastvrouw van het fameuze Nederlandse FoodBlogEvent en voor deze soms zonovergoten en soms druilerige maartdagen heb ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSambalkaas? Daar lijkt het aanvankelijk wel op, maar nee; deze kaas (gekocht op de donderdagmarkt te Zutphen) lijkt stérk op zijn groene broertje Pestokaas[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe markt. Het woord alleen al doet bij velen sterke associaties op- roepen. Van te veel plastic tassen die te vol zijn, waarmee je dan loopt te strompelen;[...]
Bron: mangerie.blogspot.comLangs de kant van de weg stikt het de laatste tijd van de kalebassen en pompoenen. Vooral als je over een Nweg rijdt, zie je de oprit van een (over)ijverige[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWie weet er nou waar Balkbrug ligt? Alleen zij die er wonen en die- genen die héél goed hebben opgelet tijdens de autoreis naar (voor- heen Ponypark)[...]
Bron: mangerie.blogspot.com