Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
In de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEigenlijk is het TOTAAL niet slim van mij om zo'n toprecept vandaag op de blog te gooien. Want het zal nooit de statistieken halen. Ah ja, wanneer ik een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNu het 's avonds terug frisser wordt, koos ik voor een soepje. Heerlijk om je hieraan op te warmen op je terras, met een fleece dekentje op schoot en onder de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten ½ zakje gedroogde gist (a 7 g) 2 theelepels zout 250 g bloem 2 eetlepels boter 1½ dl melk 200 g gerookte palingfilet (versgemalen)[...]
Bron: ah.nlIk ben absoluut niet gelovig. God, Jezus, de hel, de hemel, ... Voor mij zijn het delen van een fictief, eeuwenoud verhaaltje. Tot afgelopen woensdag ... Toen[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten: 250 g gerookte forel of paling 4 preien 4 takjes verse tijm 4 el olijfolie 4 el balsamico azijn (liefst zonder karamel) fleur de sel en peper van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl26 juli 1998 : de eerste kus 26 juli 2013 : 15 jaar samen, wat we besluiten te vieren, en hoe ! In november 2012 vatten we het idee op om te gaan eten in Oud[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beTomaten komen uit Latijns Amerika, de voorvaderen van de Maya's en de Inca's kweekten ze al, maar dan een kleine gele variant, ook de naamgeving komt uit[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEen hele snelle stamppot met prei. Eigenlijk eten wij niet vaak prei. Ja, wel door een roerbakgerechtje of zo, maar solitair als groente slechts zelden. Waarom[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 Voor de basis 1 conger paling en / of genoeg viskoppen / staarten of kleine vissen die geschikt zijn voor het maken van[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 stuks Eieren 125 deciliter Melk 125 gr. Bloem 1 snufje Zout 1 snufje Peper 125 deciliter Bier 30 gr. Boter gesmolten 110 gr. Zalm gerookte[...]
Bron: smulweb.nlIk heb een nieuw kookboek. Vandaag gekocht (€29,95). En ik ben er SUPER blij mee!! Ik ben er eigenlijk nogal "verguld" mee zelfs (en ik hoop, hoop, hoop[...]
Bron: mangerie.blogspot.com