Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
voor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram runder of half om half gehakt 1/2 knolselderij 1 courget 3 uien 200 gram wortel 250 gram champignons 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlJullie hebben het natuurlijk al gelezen over de receptenwedstrijd die Aldo van Wining and dining van Foodblog, want mijn blogcollega Arden heeft al een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlDit is het! Het ideale hoofdgerecht voor je feestmenu als je ervoor kiest om vis te serveren. Tarbot is een echte delicatesse. Het visvlees heeft een zeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBij de kassa begon het meisje natuurlijk te stuntelen met de pastinaken. Wat waren dit nou weer voor een dingen?! Ik zag dat ze nieuw was en verzekerde haar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had nog nooit een soufflé gebakken. Ik had vaak gehoord dat het best lastig is om een soufflé goed uit de vorm te laten komen en ik ben dan ook supertrots[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAls je er de bladen op naslaat en de kookprogramma's op televisie volgt, dan lijkt het net alsof alleen 'ingewikkeld en van ver' lekker is. Er zijn[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIngrediënten 4 Preien fijn gesneden 1 knolselderij 1 bloemkool 250 gram champignons 1 appel 1/2 theelepel Curry Madras eetlepel gemalen en geroosterde walnoten[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlDit is een lekkere romige gratin van dunne schijfjes knolselder afgewisseld met laagjes spinazie, tuinkruiden en zure room. Je kan hem zowel warm als koud[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beFoto:Mathijs Vrieze Als Flexitarier vind ik het fijn om goede alternatieven te hebben voor vlees. Probleem is alleen dat de meeste vleesvervangers gewoonweg[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlHet is herfst! Je merkt het niet alleen buiten (ik hààt regen!), maar ook in de commerce: de poelier heeft terug volop wild in de aanbieding en bij de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 350 g geschoonde spruitjes 250 g champignons (bakje 250 g) 1 winterpeen 400 g knolselderij 400 g bloemkool 400 g kaasfondue ((Emmi)) 180 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 knolselderij (geschild) 150 ml halfvolle melk 1 laurierblaadje 4 el olijfolie 300 g volkoren spaghetti (pak 500 g, biologisch) 2 schaaltje[...]
Bron: ah.nl