Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 prei, alleen het wit, in schijven gesneden 12 ingemaakte uien 2 laurierblaadjes 2 el bloem 450[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 drumsticks, uitgebeend en in kleiner stukjes gesneden (bewaar botten voor bouillon) of als jij de uitbenen niet zo zien zitten, gewoon[...]
Bron: smulweb.nlHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMet dit voortreffelijke recept van Joep Habets heb je voor twee keer plezier, een keer de stooflapjes en de andere keer Bolognaise saus voor over de pasta.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlJáááren geleden heb ik eens koolrolletjes gemaakt. Volgens mij kostte het me de hele avond, aten we pas rond 10 uur 's avonds of zoiets en dat na een dag[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 1 hele kip (in stukken gesneden) 2 kippenbouillontabletten 1 ui (gesnipperd) 250 g winterpeen (in plakjes) 1 takje tijm ((bakje 15 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 sjalotten (gepeld) 500 g krieltjes (in de schil) 25 g boter mespunt foelie (gemalen) 3 eetlepels droge witte wijn 12 blaadjes salie (van[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kleine ui ¼ winterpeen (in plakken) 1 theelepel peperkorrels 1 stukje foelie 2 blaadjes laurier 400 g maïskipfilet 1 kruidenbuiltje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 50 g bloem 500 ml melk zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen Bereiden print[...]
Bron: ah.nlWat eet je bij asperges? De combinatie van hard gekookte eieren, gesmolten boter en sappige ham is gewoon erg lekker. Maar wat eet je daar dan bij? Veel mensen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWat eet je bij asperges? De combinatie van hard gekookte eieren, gesmolten boter en sappige ham is gewoon erg lekker. Maar wat eet je daar dan bij? Veel mensen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 175 gr kalfsvlees 2 dl water 1/2 tl zout 1 (niet te grote) ui, versnipperd 1 wortel, peterselie foelie tijm peperkorrels 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen De bouillon 200 gr runderschenkelvlees. 1 runderknie of soep beenderen. 1.25 liter water. 1 bouillon blokje 1/2 afgestreken eetlepel zout.[...]
Bron: smulweb.nl