Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 365 recepten
Ingrediënten: - 2 grote aubergines - zout en versgemalen zwarte peper - 4el olijfolie plus extra om te besprenkelen - 1 ui, in dunne plakjes - 3 tenen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 500 gr. pasta naar keuze (ik vind vaak farfalle leuk en lekker.) 1 bakje cherry tomaatjes of snoeptomaatjes verse basilicum pijnboompitjes een[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 personen. Voor de pesto: - 30 gram pijnboompitten - 1 teentje knoflook - zout - 100 gram basilicumblaadjes - olijfolie - 50 gram versgeraspte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - olijfolie - 2 courgettes, in reepjes gesneden - 15 g basilicum of iets meer - 20 g geraspte Parmezaanse kaas + extra voor bestrooien - 2[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 3 middelgrote aubergines, in 2 cm dikke plakken of in parten - olijfolie om te bestrijken - 2 el geroosterde pijnboompitten - een handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 4 grote of 8 kleine kipkarbonades boter om te bestrijken zout en versgemalen peper 1/2 glas witte wijn voor de vulling: 50 g zongedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 135 gram bevroren wilde zalm (lidl) Zout & peper Rozemarijn 1 ui 3 handjes pijnboompitten 100 gram (zilvervlies)rijst (bereid) 1 rode paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr mooie vleestomaten 250 gr Fior di latte (als je deze niet kunt vinden is buffelmozzarella of andere mozzarella van goede kwaliteit ook[...]
Bron: smulweb.nl220 gram bloem 0,5 dl water 0,5 dl karnemelk 1 eetlepel olijfolie 1/4 zakje gedroogde gist 1 vleestomaat verse basilicumblaadjes 1,2 teentjes knoflook 1 pakje[...]
Bron: smulweb.nl2 ontvelde knoflookteentjes, 1 ontvelde sjalot,in vieren, 200 gram zongedroogde tomaatjes,uitlekgewicht, 5 eetl gezeefde tomaten, 2 eetl balsamico-azijn,de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 Sconesdeeg 115 g zelfrijzend bakmeel 85 g volkorenmeel (liefst zelfrijzend) 1 tl bakpoeder snufje zout 30 g koele boter, in[...]
Bron: allrecipes.nlSinds lange tijd hadden we weer eens een keer verse spinazie in plaats van diepvriesspinazie. Maar aangezien zo'n groot-ogende zak ontzettend slinkt als je het[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 Voor de pesto-yoghurtdip 50 g verse basilicumblaadjes 1 teentje knoflook, geperst 1 el pijnboompitten 250 g magere biogarde Voor[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 g krielaardappels in de schil, gehalveerd of in vieren 225 g broccoli, in kleine roosjes 75 g gedopte tuinbonen, eventueel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g instantpolenta (Italiaanse delicatessenwinkel) 40 g maïs uit blik, uitgelekt 2 bosuitjes, in dunne ringetjes 2 flinke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 75g verse basilicumblaadjes 5 zongedroogde tomaten, geweekt 3 teentjes knoflook, geperst 1/4 theel zout 3 eetl geroosterde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 35 g rozijnen 60 g pijnboompitten 4 takjes basilicum 200 g zachte geitenkaas 8 dunne plakken kalfsschnitzel a 50 g 8 plakjes Coburgerham zout,[...]
Bron: smulweb.nlJullie denken misschien dat ik elke dag sta te springen om te koken, maar héél af en toe heb ik daar eens helemaal geen zin in. Na een drukke dag is er dan[...]
Bron: yentlcookedwithlove.blogspot.com' Kalkoen uit de oven, een heerlijk garnalenspiesje of een lekkere salade met tonijn. Het klinkt allemaal heerlijk natuurlijk, máár als je vegetarisch bent is[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlIngrediënten 8 sneetjes brood (Pain Mediterranie) 4 eetlepels rode wijnazijn 4 eetlepels pijnboompitten 1 kleine rode ui 2 stengels bleekselderij 6[...]
Bron: ah.nlDit originele receptje komt uit de Allerhande van vorige maand. Een verrassend stampotje met verfijnde smaken. Wij aten hem met een rookworst en honingmosterd,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten: - 1 grote rode en 1 grote gele paprika - 85 g couscous - 25 g pijnboompitten, geroosterd - een handvol zwarte olijven, zonder pit en grof gehakt[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com