vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder knolselderij gerookte kip

Gevonden 197 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

kikkererwtencurry

voor 4 personen 1 kg kikkererwten 500 gr tomaten 2 uien 4 tenen knoflook 1 el olie 1 tl garam masala 1 tl chilipoeder 1 tl zout 1 tl kurkuma 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl
OVEN GEBAKKEN INDIASE KIP TANDOORI (III)

voor 4 personen 6 kippenbouten zonder vel en word aan beide kanten van elk bout met een scherpe mes inkepingen gedaan 75 g dikke yoghurt (dit kan jij[...]

Bron: smulweb.nl

Heerlijk pittig-zoete Indonesisch gemarineerde[...]

voor 4 personen 1 ½ kilo kippenvleugels 4 teentjes knoflook (fijn) 3 el honing 1 el limoensap 2 cm verse gember (geraspt) 6 el olie 2 t kurkuma 1 t[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise Penang rode currypasta

4 el tomatenpuree 1 kleine ui gepeld en in vieren verdeeld 1 duimgroot stukje laos - eventueel te vervangen door gemberwortel 3 teentjes knoflook 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Gemakkelijke gekruide couscous voor d`rbij.....

Dit heb je nodig: 500 gram couscous moyen (grof); 1 eetlepel zonnenbloemolie; 1 koffielepel zout; 1 koffielepel paprikapoeder; 1 koffielepel kurkuma; 1[...]

Bron: smulweb.nl
Herfstcouscous met pompoen en kikkererwten

500 gram in grove stukken gesneden vlees naar keuze; 1 grote ui; olijfolie; 3 geperste tenen knoflook; 1 blik tomaten op sap; 1 eetlepel tomatenpuree; 1[...]

Bron: smulweb.nl
Chorba met kip en couscous

750 gram kippenbouten; 1 blik (400 gram) tomatenblokjes of een blik gepelde tomaten fijnmalen in de keukenmachine; 1 grote ui, grof gehakt; 2 tenen knoflook,[...]

Bron: smulweb.nl
Gegratineerde gevulde pannenkoeken

Voor de pannenkoeken: 250 ml. volle melk, 2 eieren; 1 eetlepel olie of gesmolten boter; 80 gram bloem; peper en zout. Voor de vulling: 250 gram gehakt; 250[...]

Bron: smulweb.nl
Bobotie

voor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui of 2 kleine uien - 2 teentjes knoflook - olijfolie - 1/2 theel. zout - 1 flinke eetl. abrikozenjam - 35 gram[...]

Bron: smulweb.nl
vegetarisch gehakt en munt

8 el olijfolie, 1 ui, 1 rode paprika, 6 wortels, 3 tomaten, 1 aubergine, 2 aardappelen, 1 el paprikapoeder, 1 el kurkuma, 1 tl kaneelpoeder, 2 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Chicken vindaloo

Ingrediënten Porties : 4 2 snufjes gemalen kurkuma 1 snufje gemalen kardemon 1 snufje kaneelpoeder 1 snufje gemalen koriander 1 snufje gemalen kruidnagel[...]

Bron: allrecipes.nl
Lever bhuna

Ingrediënten Porties : 6 900 gr kippenlever, afgespoeld, uitgelekt en in kleine blokjes gesneden 1 ui, in dunne plakjes 4 hele gedroogde rode pepers 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Snapper in gembermarinade

Ingrediënten Porties : 4 2 theel. komijnzaad (djinten), geroosterd 2 theel. gemalen korianderzaad (ketoembar), geroosterd 1 bosje verse koriander,[...]

Bron: allrecipes.nl
Eenvoudige kikkererwtencurry

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 ui, gehakt 3 teentjes knoflook, fijngehakt 3 theelepels currypoeder 2 theelepels garam masala 1/2 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Aloo Gobi

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel plantaardige olie 1 theelepel komijnzaad 1 theelepel knoflook, fijngesneden 1 theelepel gemberpasta 2 middelgrote[...]

Bron: allrecipes.nl
Kruidenmengsels voor de barbecue

De bedoeling van deze kruidenmixen is, dat ze ruim voor het barbecueen op het vlees worden gewreven. Minstens 24 uur in laten trekken en dan een uur of 4 voor[...]

Bron: smulweb.nl
Tajine van zalm, garnalen en groenten

Dit heb je nodig: 2 verse zalmfilets; 300 gram garnalen; 2 wortelen; 2 vastkokende aardappelen; 1 ui; 2 tomaten; 1 citroen; olijfolie; 1 koffielepel[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy