Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Lekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 4 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 4 stengels bleekselderij met blad, gehakt 4 wortels, in plakken 4 aardappels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Salade 100 g jonge spinazie 1 krop bindsla 1 klein worteltje 1 kleine courgette Vismengsel 600 g mosselen, schoongemaakt en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken stevige visfilet (bijv. heilbot), elk 170 g 2 eetl. sojasaus 2 eetl. witte wijn of sake ½ cm verse gemberwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 dl olijfolie 2 grote spaanse uien,gehakt 2 stengels bleekselderie,gehakt 2 grote tenen knoflook,gehakt 4 aardappelen,geschild en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 100 gram heilbot 3-4 coquille 2 wortels 1 koolrabi 1 kleine knolselderij 2 eetlepels wortelchutney 1 tomaat Bereiding: Knolselderij schillen en in[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlIn plaats van rijstvellen nemen we hier dunne plakjes gerookt heilbot. Wel zo praktisch, want dan worden de springrolls minder snel taai. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn plaats van rijstvellen nemen we hier dunne plakjes gerookte heilbot. Wel zo praktisch, want dan worden de springrolls minder snel taai. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500gr vis en St. Jakobsschelpen (ik vraag bij de vishandel altijd om de overgebleven stukjes en verse zalm, kabeljauw, paling en heilbot is[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr vis en St. Jakobsschelpen (ik vraag bij de vishandel altijd om de overgebleven stukjes en verse zalm, kabeljauw, paling en heilbot is[...]
Bron: smulweb.nlChoix du Chef Hooikade 3 2514 DH Den Haag 070-3630658 http://www.choixduchef.nl M krabbelt of ik zin heb om af te spreken in Den Haag waar ze bij het Centraal[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com