Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Time for the Bread Baking Day Bread, one of my favorite Blog-event. Initiated by Zorra and this time hosted by the lovely and talented Cinzia (" Cindystar ").[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comI'm so glad to say that my back is getting better each day and can move almost normal again (as far as it was normal before that is). So I was able to bake[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comAnother month another Bread Baking Day, the bread baking event that still goes strong initiatied by Zorra. This time hosted by Swathi from " Zesty South[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com(Post in English? Please scroll down) Mijn moeder maakte vroeger overheerlijke kersenclafoutis, zo getimed dat hij dan na het eten warm uit de oven kwam. Een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com(post in English? Please scroll down) Soms bak je brood omdat je brood op is, soms bak je brood gewoon voor de lol en dan kan het eens wat anders zijn dan een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comMorgenochtend zullen er in Italië veel kinderen vroeg op zijn, want de Befana zal vannacht langs komen. Kijk wij hebben die oude man met baard en mijter, in[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comNou bak ik toch al heel wat jaren van alles en nog wat en ik heb me er nog nooit aan gewaagd zelf oliebollen of appelflappen/beigneits te bakken. Eigenlijk[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comNou ja niet qua winterweer natuurlijk en dat is jammer want dat draagt toch altijd bij tot het kerstgevoel. Dus heb ik de kou maar binnen gebracht in de vorm[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comElk jaar bak ik een zo traditioneel mogelijk kerstbrood uit Italië. De Panettone uit Milaan en de stervormige pandoro uit Verona heb ik afgelopen jaren[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comRijst dus, maar dan geen gewone, maar risottorijst. Daar gebruik je natuurlijk Italiaanse voor. De rijstvelden van Italië liggen in Noord-Italië in de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comMooi zijn is 'ie hè. Ze zijn alleen verkrijgbaar in het najaar. Het zijn Kaki-vruchten of Persimmon (engels/amerikaanse term) of Fuji fruit of Sharon Fruit.[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comGeen Ragù dus maar ragoût. Hier was ik als kind al gek op. Mijn moeder maakte het me veel te weinig, maar ze heeft me, toen ik was ouder was, wel geleerd hoe[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comTja, ik moet toch nog even terugkomen op die zoete anijsbroodjes ( Corolli di Siena ) waar ik in een eerder bericht het recept van gaf. Hoewel ze er heerlijk[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com