Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gesneden 3 teentjes knoflook, gekneusd 1 1/2 kilo gesneden tomaten uit pak of blik 100 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg clams gepeld 1/4 kg kokkels 1/4 kg mosselen gepeld 1/4 kg mosselen met schelp 1picoroco (slakvis) per persoon (opativo) 200 gr lenguas de[...]
Bron: smulweb.nlWieringen , "het geheime waddeneiland" (zoals de eilanders - niet te verwarren met de wieringers - zelf zeggen); daar kom je normaal gesproken niet. Tenzij een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 1 blik cannellini bonen 500 gr kokkels zout 4 theelepels olijfolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIk vertelde het eerder al. Ik ben een maniakale verzamelaar van recepten. Met Kerst kreeg ik dan ook van mijn collegaatje de culinaire scheurkalender 2013. 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKen je dat? Dat moment waarop je eten bijna op is, je laatste hap nadert en je er gewoon bijna treurig van wordt? Nu overkomt mij dit natuurlijk regelmatig...[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlVenusschelpen of venusmosselen (Italiaans: vongole) en kokkels zijn niet hetzelfde maar verschillen in smaak weinig van elkaar. Mensen die "spaghetti con le[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZo rijk als de Rockefeller's, deze met kruidenboter en broodkruim gegratineerde oesters. Het mooie van dit gerecht is dat de smaak van de oesters overeind[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 350 ml droge witte wijn 2 afgestreken theelepels paprikapoeder 1 afgestreken eetlepel (15 g) zout 1/2 afgestreken theelepel vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 400 gr geschilde aardappelen snufje zout 1 dl gevogeltebouillon klontje boter 1 dl slagroom, lcht opgeslagen 1 bos jonge bospeen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo hamlpappen 1 kilo schaaldieren (kokkels maar geen mosselen) piri piri of sambal witte wijn (1 a 2 deciliter) knoflook (3 teentjes)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 1/2 kg. schelpdieren (mosselen, kokkels en/of venusschelpen) 3 eetl. extra virgine olijfolie 1 grote ui, gepeld en in ringen gesneden 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie, 2 gesnipperde uien, 2 teentjes fijngehakte knoflook, 75 g chorizo in stukjes, 75 g gerookte ham in blokjes, 1 tl piri-piri[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Het recept: 1 1/2 kg schelpdieren (mosselen, kokkels en/ of venusschelpen) - 3 eetlepels extra virgine olijfolie - 1 grote ui, gepeld en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nl