Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Lekker smulbrood uit One more slice . Ik heb wel minder zout gebruikt in het deeg dan stond aangegeven (1,5 el). Recept om mee te variëren (zie onder het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heel smakelijk gerecht uit de Delicious februari 2012 2 el olie, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 fijngesneden ui, 200 gram prei in ringen, 1 el bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVis met een zachte smaak, gecombineerd met snijbonen met een klein beetje kruiden. Erg lekker met aardappelpuree gemaakt met een beetje boter, melk en 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen: 1 aubergine, 4 middelgrote tomaten, 1 ui, 1 teentje knoflook, bakje gemengde paddestoelen, olijfolie, Italiaanse kruiden (tijm, rozemarijn,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram fusilli, 1 struik broccoli, 1 ui, 2 el olie, 1 blik tomaten op sap, 4 el amandelsnippers, 1 tl oregano, 100 gram geraspte Parmezaanse kaas Kook de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen erg lekkere hartige taart gemaakt met brooddeeg. Deeg maken van: 2 25 gram bloem, 5 ml gist, 5 ml zout, 7,5 ml suiker, 130 ml water, 1 el boter Verder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeze koekjes lijken een beetje op rösti-koekjes. Ik heb een deel op de fry-top gebakken en een deel in de koekenpan. Uit de koekenpan waren ze lekkerder. 700[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGemaakt in onze "kampeer-keuken" gegeten op 23 januari. ook goed te doen zonder al te veel gaspitten e.d. en vooral zonder veel afwas, omdat die op de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comCourgette-broccolisoep voor 7/8 personen 1 l bouillon, 1 middelgrote courgette, 2 middelgrote aardappel, broccolistronken 50 ml slagroom, croutons Snijd de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeeg maken van 600 gram bloem, 5 ml zout, 5 ml suiker, 25 gram boter, 3,5 dl water, 7 gram gedroogde gist en 150 gram ongezouten, grofgehakte walnoten met 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 13 juni Erg lekkere broodjes, voor bij soep, buffet, lunch, bijv. met zachte geitenkaas. Wel helemaal af laten koelen, dan zijn ze het lekkerste. deeg[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 10 mei Vanaf 8 tot 16 uur in het ziekenhuis gezeten omdat T aan z'n meniscus geopereerd werd. P had ondertussen lekker gekookt, pasta met rode[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 22 maart 1 aubergine (ca. 250 gr.), 1 el olijfolie, mespuntje chilipoeder, 1 tl djinten, 1 tl ketoembar, 1/2 teentje knoflook, 2 tl citroensap,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com