Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
Het eerste brood dat ik bakte en op dit blog zette was rozijnenbrood . Het recept kwam van Levine en het brood was een groot succes. Er volgden meer[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIn de krant van dit weekend stond een test van nonnevotten. Het is een klassieke Carnavalslekkernij die in Sittard 'geboren' is. Waaraan de nonnevot zijn naam[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAfgelopen week heb ik geëxperimenteerd met tijgerbrood. Dat bleek moeilijker te bakken dan ik dacht. Ik koos voor twee verschillende soorten brood in[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVanochtend stond een lange rij voor de plaatselijke banketbakker. Iedereen die oliebollen wilde hebben, moest ze van te voren bestellen en vandaag afhalen. Bij[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlOmdat ik rond de Kerstdagen een Kerststol wil bakken heb ik dit weekend geëxperimenteerd met het rozijnenbrood uit mijn eerst blog. Ik bakte het ditmaal zonder[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVan Alena, een van de leden van de Artisan Bread Bakers groep op Facebook, kreeg ik dit heerlijke recept. Het brood had nog geen naam, dus heb ik het Elena's[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDit recept voor het maken van Lievito Madre kreeg ik van Stefanie van Hefe und Mehr . Er zijn meerdere recepten te vinden online, maar eerdere pogingen die ik[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlOp Facebook worden geregeld discussies gevoerd over de zin en onzin van de % in de bakkersformule, waarmee ik deel 2 eindigde. Er zijn voor- en tegenstanders[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAls ik rozijnenbrood bak krijg ik steevast als commentaar dat ik veel te weinig vulling gebruik. De rozijnen 'fietsen elkaar na', merkt manlief dan op. Dus[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDe kneedmachine en waar je op moet letten Toen ik begon met brood bakken, kwam ik er al snel achter dat kneden met de hand voor mij geen optie was. Dus ging ik[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlEen paar weken geleden kocht ik een kilo gerstemeel, dat vooral gebruikt wordt voor het brouwen van bier. Omdat het weinig gluten bevat, is het niet geschikt[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlToen ik dit recept kreeg toegestuurd via de nieuwsbrief van Donnacaramella wist ik direct: Dit ga ik bakken! Niet dat ik van plan was er zo'n mooi broodmandje[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDeze bijzondere vlaai kwam ik tegen in de krant. In het oorspronkelijke recept wordt hij gemaakt met courgettes, maar ik koos voor aubergines. Na het bakken[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlHet wordt weer zomer en tijd voor salades. Heerlijk, in combinatie met vers stokbrood. Ik ben niet goed in het vormen van stokbroden. Moet dat nog vaak oefenen[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDit brood is een variant op het Macedonie Pogachabrood van Es' Factory . Ik ben een trouwe volger van haar blog en maak geregeld een van haar heerlijke[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl