Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Waarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMijn lievelingseten? Iets met brood. Doe een knapperig broodje met hummus en gegrilde groenten en ik denk dat je al heel aardig in de buurt komt.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat is bloemkool toch een dankbare groente! Voeg wat smaken toe en je zou haast niet doorhebben dat je een hele bloemkool opeet. Dit is dan ook een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet 500 e blog! Wie de nieuwsbrief ontvangt, wist al dat ik last had van lichte stress, want het overviel mij ook een beetje (bij nummer 498 om precies te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOngeveer gelijktijdig met de EU was ik ook klaar met anti-aanbakpannen; eerst krijg krassen in je pan en na een tijdje laten er dan ook stukjes anti-aanbaklaag[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk vroeg me in het vorige blog af welke smaken raar of lekker zijn, en wie dat dan wel bepaald voor ons. En zoals gebruikelijk mijmerde ik daar nog lang over[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAan het aanbod in de winkels te zien wordt er tegenwoordig weer flink wat pastinaak verkocht. En met recht. Deze ooit vergeten groente verdient het om uit het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZo vlak voor de kerst moet ik nog even reclame maken voor de beste pannacotta die ik ken! Echte pannacotta is niet simpelweg verhitte slagroom die wordt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, de spagaat van de hedendaagse blogger… Schrijf je voor de kijkcijfers of over iets waar je je goed bij voelt? Wie dit jaar wilde scoren qua[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOngeveer gelijktijdig met de EU was ik ook klaar met anti-aanbakpannen; eerst krijg je krassen in je pan en na een tijdje laten er dan ook stukjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet 500 e blog! Wie de nieuwsbrief ontvangt, wist al dat ik last had van lichte stress, want het overviel mij ook een beetje (bij nummer 498 om precies te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat is bloemkool toch een dankbare groente! Voeg wat smaken toe en je zou haast niet doorhebben dat je een hele bloemkool opeet. Dit is dan ook een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe meeste recepten voor hangop noemen yoghurt als basis, maar dit hoort eigenlijk karnemelk te zijn. Het resultaat is een fluweelzachte, dikke massa met een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen beetje tegenwicht voor alle zware desserts. Vooral met de kerstdagen zie ik toetjes van tot wel 1000 calorieën per stuk langs komen (denk nu[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet originele recept sprak van labneh, maar dat kennen wij toch beter als hangop. Maar terwijl onze Hollandse hangop vroeger van karnemelk werd gemaakt, maakt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl