Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 557 recepten
Ingrediënten Porties : 4 125 g gedroogde zwarte bonen, ten minste 8 uur geweekt 4 zeebaarsfilets, circa 550 g in totaal, met vel 1 el rijstwijn peper en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 225 g gedroogde witte bonen, ten minste 8 uur geweekt 1 el zonnebloemolie 5 sjalotjes, fijngesneden 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 plakjes doorregen spek, zeer fijngesneden 2 el olijfolie 1 geperst teentje knoflook 2 sjalotjes, versnipperd 1 kg gehakt van[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie 4 sjalotjes, in dunne plakjes gesneden 1 kg mosselen, gewassen en de baarden verwijderd 125 ml droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 1,5 kg rundvlees (stooflap), in blokjes 2 theelepels zout 1 theelepel gemalen zwarte peper 4 eetlepels bloem 400g sjalotten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30g boter 4 sjalotten, fijngehakt 175ml droge witte wijn 1.25kg mosselen, geschrobd en ontbaard grote handvol gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 300 gr verse champignons, grof gehakt 1 sjalot, versnipperd 50 gr boter 4 eetlepels paneermeel 2 eetlepels geraspte Parmezaanse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 70 gr grof gehakte, geroosterde hazelnoten 500 gr peentjes, gehalveerd 250 ml water 1/2 theelepel zout 50 gr ongezouten boter 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr HOH gehakt 4 el paneermeel 3 uien gesnipperd 1 sjalot fijn Zeezout Zwarte peper 3 teentjes knoflook fijn 2 el verse peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr HOH gehakt 5 el paneermeel 2 uien (fijn) 1 sjalot (fijn) ½ el kerriepoeder 1 ½ t zeezout 1 t zwarte peper 1 t five spices[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 150 gr. komijnekaas, in blokjes * 150 gr. extra belegen kaas, in blokjes * 2 eetlepels rozijnen, gewassen en geweekt * 1 sjalotje, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 aubergines 5 el olijfolie 1 sjalotje 2 takjes munt 2 takjes peterselie 250 g verse geitenkaas (bijv. Bettince Blanc) zout en peper zet[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gr varkenshaas (ontvliesd) 40 gr boter + 2 el zonnebloemolie 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 Spaans pepertje[...]
Bron: smulweb.nlIk heb zin in gehaktballen (dat heb je soms), maar misschien eens een keer wat minder vlezige gehaktballen. Niet zo zwaar, zeg maar, maar licht verteerbaar.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen ? 600 gr kippenlevertjes ? 500 gr witte druiven ? 50 gr boter ? 16 kleine sjalotjes ? stukje gember van 2 cm. ? 4 el droge sherry ? 1 el[...]
Bron: smulweb.nlBij het woord garnalenkroketten denk ik aan de Vlaamse kust waar ze vaak geserveerd worden op de boulevards van plaatsen als Knokke en Oostende. De kroket mag[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlWitlofstronkjes, niet te dik, gerookte zalm, Roquefort, sjalotten, room, kruiden, boter Voorbereiding Maak de groenten schoon, verwijder bitter gedeelte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr aardappels 4 plakken gerookte zalm 4 sjalotjes, versnipperd peterselie, fijngesneden ter garnering 2 dl crème frâiche[...]
Bron: allrecipes.nlHet lijkt alsof de zomer abrupt is geëindigd en met de enorme plens van afgelopen nacht kan het bijna niet anders dan dat de droogte is ingelost. De wind is[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comMaâkoudaat zijn aardappelkoekjes gemaakt van gekruid aardappelpuree. Het is een bekend aardappelgerecht in de magreb landen: Algerije, Marokko en Tunesie. Al[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlAlweer zo'n recept op een stokje... Handig in deze tijden waarin de BBQ vaak brandt. Natuurlijk kunnen ze ook worden gebakken in een hete pan! Ik gebruikte[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, 5 sjalotjes, 2 el. olijfolie, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 2 dl melk, 2 dl blue band finesse voor te koken,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 15 g boter 4 sjalotjes, fijngesneden 250 g broccoli, in roosjes verdeeld 170 g haricots verts, gehalveerd 1 blik maïskorrels,[...]
Bron: allrecipes.nl