Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 97 recepten
Ingrediënten 4 kalfsschnitzels (ongepaneerd) 100 g parmaham (pakje 7 g) 8 blaadjes salie 40 g boter 100 ml droge witte wijn zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 5 el. olijfolie 2 tenen knoflook in plakjes 50 gr. pijnboompitten 1 middelscherpe rode chilipeper zonder zaadjes in ringetjes 300 gr. grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram rauwe gamba?s 4 roma tomaten 6 tenen verse knoflook 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie ? eetlepel olijfolie 1 vers rood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 gelijke rode poonfilets sap van 1 citroen 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd handvol zwarte olijven zonder pit, gehalveerd zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 400 gr (verse) pasta 6 teentjes knoflook 4 eetlepels gehakte platte peterselie 2 eetlepels in reepjes gesneden salie 4 eetlepels olijfolie 300[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kalfsschnitzels (ca. 300 g) 2 eetlepels olijfolie 100 ml witte wijn 4 ansjovisfilets (blikje, 46 g) 1 blikje tonijn (160 g), uitgelekt 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram rauwe gamba?s 4 roma tomaten 6 tenen verse knoflook 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie ? eetlepel olijfolie 1 vers rood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 g gedroogde spaghetti zeezout en zwarte peper uit de molen olijfolie 2 tenen knoflook, gepeld en fijngehakt 1 kleine gedroogde rode[...]
Bron: smulweb.nlGarnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 8 personen 4 kalfsschnitzels (ca. 600 g) 4 eetlepels olijfolie 200 ml witte wijn 8 ansjovisfilets (blikje, 46 g) 2 blikje tonijn (160 g), uitgelekt 10[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 2 rode paprika`s * 4 el gembersiroop (evt. uit potje gember) * 2 dl droge witte wijn * 1/2 bakje rucola (à 30 g) * peper * 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zakje oranje minipaprika`s (CVitapep, zakje 5-7 stuks) 1 bakje rucolasla of tuinkers 125 g geitenkaas met honing (Bettine blanc) 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 lekkere broodjes naar keuze (ik heb geroosterde bruine boterhammen gebruikt) 1 ons rauwe ham (Parma/Serrano) 2 plakjes of paar geschaafde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 g gedroogde spaghetti zeezout en zwarte peper uit de molen olijfolie 2 tenen knoflook, gepeld en fijngehakt 1 tot 2 kleine gedroogde rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 Soesjes 50 g boter 75 g bloem, gezeefd 2 eieren, losgeklopt Mossel/sint-jakobsvruchtenvulling 1 kleine ui, fijngesneden 150 ml[...]
Bron: allrecipes.nlEen tijdje geleden heb ik het kook- en fotoboek “Lente in Sicilië” gekregen. Een inspiratieboek over “De keuken van een eeuwenoud[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comSpreekt voor zich eigenlijk, beetje rucola in bord, 2 eetrijpe avocado's, doormidden snijden en de pit eruit halen, besprenkelen met citroensap, 100 gram[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZo, na een bloedhete dag en even bijgekomen te zijn in het hotel, wilden we vanavond wel eens iets anders eten dan tapas. En geloof me; dat is lastig. Want[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl