Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 578 recepten
Ik ben eigenlijk vreselijk druk met mijn stamboom. Ik zit dagelijks tot over mijn oren in verhalen over de VOC, de vreselijkste armoede in de Jordaan,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 225 gr kipvleugels zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 2-4 eetlepels koolzaadolie 2 uien, fijngesneden 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote aardappels, geschild en gehalveerd 450 gr kabeljauwfilet, in stukjes 1 eetlepel boter 1 eetlepel geraspte ui 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600-800 g kabeljauwrug* (filet, zonder vel) 200 g zwarte pasta (met inktvisinkt) evt. 1 zakje inktvisinkt (viswinkel) persillade 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 1/2 liter vis- of kippenbouillon 1 kleine ui, gehalveerd flinke snuf saffraan 3 eetl. olijfolie 2 grote tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 1 ui, vergesnipperd 1 groene chilipeper, zaad verwijderd en fijngesneden 2 wortels, geschrapt en in stukjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 14 1 el zonnebloemolie 1 wortel, in kleine blokjes gesneden 1 el fijngehakte verse gemberwortel 1 teentje knoflook, uitgeperst 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 middelgrote prei, grofgesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden ½ groene[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 4 lente-uitjes, fijngesneden 1 rode chilipeper, zonder zaden en in dunne schijfjes gesneden 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]
Bron: allrecipes.nl