vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder uien gerookte kip

Gevonden 3036 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...


Kaassalade met druiven, peer en portdressing

voor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]

Bron: smulweb.nl
Kaasomelet met broccolisalade

Ingrediënten 750 g vastkokende aardappels (in kleine blokjes) 8 eetlepels olijfolie 300 g broccoli (in kleine roosjes) 6 eieren (losgeklopt) 100 ml melk[...]

Bron: ah.nl
Auberginerolletjes met feta en munt

Gistermiddag rond kooktijd was kleuterlief naar zwemles en lag onze baby te slapen. En ik heb genoten van de rust in de keuken. Geen stuiterend kind op de bank[...]

Bron: smaakboutique.blogspot.nl
Zalmmoot met tomaat & tijm

voor 2 personen 2 zalmmoten. 1 kleine prei. 1 kleine ui. 1 teen knoflook. 2 trostomaten. 1 blik tomatenblokjes 5 zongedroogde tomaatjes op olie uit potje 1/2[...]

Bron: smulweb.nl
Champignons gevuld met pittig ricottamengsel

Deze champignons kun je als voorgerecht, als bijgerecht óf als flinke tapas serveren. Het pepertje maakt het gerechtje pittig, je kunt deze weglaten als je[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl
Aardbeiensoep

Voor het aardbeiensap : 500 g aardbeien 1 el bloemsuiker 1 el water Voor de soep : 500 g aardbeien 1 el niet-geraffineerde suiker 1 sinaasappel 1 citroen 12[...]

Bron: smulweb.nl
Vegetarisch voor Beginners

Als je past begint met vegetarisch eten, dan kan het moeilijk voor je zijn om de overstap te maken. Misschien is het een idee om rustig aan te beginnen: de[...]

Bron: de-appelboom.blogspot.nl
aardappelbeignets met kruidenkwark

voor 4 personen 400 g roomkwark, 5 el. fijngehakte kruiden zoals peterselie,basilicum,bieslook,dille. 1 teen knoflook, geperst 1 dl slagroom 2 el olijfolie[...]

Bron: smulweb.nl
Visburgers

Voorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Varkenshaasje of filetlapjes met kappertjes en[...]

Filetti di maiale con capperi Streekgerecht uit Umbrië Ingrediënten voor 4 personen: 8 varkensfiletlapjes of in plakken gesneden varkenshaasjes (500 gr)[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Paprikarolletjes gevuld met peterseliepuree

Het onderwerp van het Foodblog even van november is “ rollen, vouwen, stapelen en vullen ”. Het is een super leuke thema, omdat wij volgende maand[...]

Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com
Tonijnsteaks met peterselie-citroenlaagje

Ingrediënten 1 citroen 1 zakje verse peterselie (plat (20 g)) 1 theelepel zout & peper (mix (strooibusje a 100 g)) 400 g tomaten 1 komkommer 4 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
Kippenlevertjes Met Calvadosparfum

voor 4 personen 400 a 500 gr kippenlevertjes, 100 gr zilveruitjes, 2 rozetappelen, 1 struikje witloof, 50 gr veldsla, 20-tal muskaatdruiven, 8-tal[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfsschnitzels met een kaaskorstje

Ingrediënten 3 sneetjes oud witbrood 75 g geraspte oude kaas 2 eieren 4 kalfsschnitzels 3 eetlepels olijfolie 1 citroen (in partjes) zet alles op mijn[...]

Bron: ah.nl
Bruine bonen salade

voor 4 personen Bruine bonen uit pot, 400 gram (tros)tomaten, 150 gram chorizo/salami, 100 gram groene olijven, citroensap, 4 eieren, 3 eetlepels olijfolie, 1[...]

Bron: smulweb.nl
Wilde rijstsalade met komkommer

Ingrediënten Porties : 6 200 gr gemengde rijst (wilde en bruine rijst) 2 komkommers 75 gr naturel yoghurt 4 eetlepels olijfolie ½ kopje citroensap[...]

Bron: allrecipes.nl
Spinazie met knoflook en gorgonzola

Ingrediënten Porties: 2 500 gr verse spinazie 3 eetlepels olijfolie 5-10 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel citroensap 100 gr verkruimelde[...]

Bron: allrecipes.nl
Worteltjes uit Toscane met aceto balsamico

Dit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Bami Goreng met gemarineerd rundvlees

Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Aardappels uit eigen tuin

Ik had in het voorjaar twee uitgelopen aardappels van Westers in de moestuin gestopt en deze vandaag geoogst, ruim 600 gram. Ik maakte er Garlic butter crispy[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl
Kaasfondue met bier

Ingrediënten 1 rode peper 1 el olijfolie 3 tenen knoflook (in plakjes) 1 flesje bier (naar keuze (300 ml)) 600 g jongbelegen kaas (geraspt) 1 el maizena[...]

Bron: ah.nl
Aspergetaart met Geitenkaas en Dragon

Dit recept van Melissa Clark uit de New York Times heeft net iets meer dan de gebruikelijke bladerdeeg-geitenkaas-asperge recepten. De zwarte peper en rode[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kalfsvleesrolletjes met artisjokken

Een tijdje geleden heb ik het kook- en fotoboek “Lente in Sicilië” gekregen. Een inspiratieboek over “De keuken van een eeuwenoud[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy