Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Pindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn welk restaurant je ook koffie of thee bestelt, eigenlijk wordt er standaard een koekje bij geserveerd, Koffie en koek horen blijkbaar bij elkaar. Sinds ik[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet klaarzetten en afwegen van de ingrediënten van dit gerecht kost meer tijd dan het maken zelf, zo ontzettend snel is het klaar! Een ideale maaltijd als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVoedsel smaakt beter wanneer je er met meerdere personen tegelijk van eet. Het samen 'rond te tafel' zitten geeft een bepaalde sfeer die je terug proeft op je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVoedsel smaakt beter wanneer je er met meerdere personen tegelijk van eet. Het samen 'rond te tafel' zitten geeft een bepaalde sfeer die je terug proeft op je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet klaarzetten en afwegen van de ingrediënten van dit gerecht kost meer tijd dan het maken zelf, zo ontzettend snel is het klaar! Een ideale maaltijd als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn welk restaurant je ook koffie of thee bestelt, eigenlijk wordt er standaard een koekje bij geserveerd, Koffie en koek horen blijkbaar bij elkaar. Sinds ik[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKroepoek oedang Kroepoek (Indonesisch: Kerupuk) is een bijgerecht uit de Indonesische keuken. Kroepoek is plat, en krokant gefrituurd. De ingrediënten zijn per[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer ik op de markt voorbij een notenkraam kom, kan ik nooit zomaar doorlopen. Noten vind ik echt heerlijk! Ik kan me echt vergapen aan alle soorten noten[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer ik op de markt voorbij een notenkraam kom, kan ik nooit zomaar doorlopen. Noten vind ik echt heerlijk! Ik kan me echt vergapen aan alle soorten noten[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMeestal wordt de term 'peulvruchten' gebruikt voor de zaden uit peulen, zoals bijvoorbeeld de kikkererwt, linze, tuinboon, enzovoorts. Sommige peulen eten we[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit keer geen recensie van een kookboek, maar van een 'wetenschappelijk' boek! 'De sensaties van smaak' , geschreven door Bob Holmes, verklaart de wetenschap[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMAANDAG: Ontbijt: Boterhamworst met augurk Lunch: Twee gekookte eieren met komkommer en mayonaise, eventueel stukje kaas of brie Diner = Koolhydratenuur:[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOnlangs vroeg ik op Facebook of er onder mijn volgers nog belangstellenden waren voor weekmenu's... De hoeveelheid reacties was overweldigend en de inhoud[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKennen jullie de dry roasted pinda's van Duyvis? Ik wil best toegeven dat ik ze vroeger heerlijk vond! Dat was dus in de tijd vóórdat ik op de etiketten van[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl