Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Wanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik uitgenodigd op een perslunch van Parmaham (dat kon je hier al lezen). Daar at ik o.a. deze "sushi". Neen, niet de klassieke versie met Nori[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGeen tijd? Geen zin? Geen aanleg? Of je moet werken? Dat kan ook, natuurlijk! Dan is er hier speciaal voor jou het No Stress Kerstmenu. Je kan het jezelf zelfs[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik op de boekenbeurs en wat mij enorm tegenviel - naast de gebruikelijke drukte en hitte - was de eenheidsworst: op elke stand kon je bij manier[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBen je geen keukenprins(es) en wil je toch graag indruk maken op je gasten? Dan is deze tartaar wat je zoekt! Wow-effect verzekerd! Je moet alleen een beetje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is nog zo'n klassieker die ik met plezier maak wanneer er visite over de vloer komt. Dees is zo simpel, maar zo lekker! En het notenkoekje maakt het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe receptjes van de VLAM - Lekker van bij ons, Aardappel.be, Vlees.be,... - zijn doorgaans heel eenvoudig en snel te maken. Dit gerecht is daar een uitstekend[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVijgen en cuberdons. Warm en koud. Crunchy en moelleux. Wat een geslaagd huwelijk! Wie had dat gedacht? Ikke niet. Gelukkig is er chef Dehens die voor[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat een grijze dag vandaag! Oh wat hunker ik toch naar de zon. Wat doe je in zo'n geval? Ofwel ga je in een hoekje zitten kniezen... ofwel tover je de zon op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNog even en dan is het jaar 2012 alweer voorbij. Het jaar waarin het allemaal begon voor Hap & Tap en het ging hard. Loeihard. Maand na maand ging het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk merk de laatste tijd - zeg maar, de laatste maand - dat de lezers van mijn blog koortsachtig op zoek zijn naar lekkere hapjes. Daar waar de Tiramisutaart[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't Leven kan toch lekker (en) eenvoudig zijn. Men neme een mals en sappig konijnfiletje, drukt er een mengeling van mosterdzaadjes en paneermeel op, bakt het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWie op zoek is naar lekker voorgerechtje voor wanneer er visite komt eten, zoek niet langer. Dit is het ideale recept! Drie redenen: het is praktisch volledig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAfgelopen dinsdag was 't weer van dattum: kookles bij Spermalie in Brugge. Heel benieuwd reed ik ernaartoe, want met een chef die ik in mijn 11-jarige carrière[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be