Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1899 recepten
Wilde rijst risotto met shiitake en pompoen, Wilde Oosterschelde oesters met citroenboter en peterselie van onder de grill, Wilde Oosterschelde oesters met citroenboter en peterselie van onder de grill, Wilde burger en wortelpolenta, Wilde eendenborst met aalbessen, wilde wieven in een roze jurk
Dit heerlijke maar ook snelle winter gerecht is geïnspireerd op de met wijn gevulde stoofpotten van Frankrijk. Kipschotel 1 eetlepel olijfolie 700 gram[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten 4 ongepaneerde kalfsschnitzels ½ milde paprikapoeder 75 g koude boter 1 teentje knoflook 1 zakje verse peterselie ((30 g), fijngehakt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood 2 el olijfolie 8 sjalotten 2 el boter 100 ml witte wijn 1 el gedroogde tijm 4 kalfsoesters (op kamertemperatuur) 15[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 900 g jonge, nieuwe aardappelen, geschrapt 4 kalfsoesters, à circa 150 g, plat geklopt tot ze circa 5 mm dik zijn 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250-300 gram Maasdammer, in smalle reepjes (ca.20 x 7 mm.) gesneden - 4 tomaten, ontveld, vruchtvlees in smalle reepjes (ca.20 x 7 mm.)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 eetl. olijfolie 500 g uien, in dunne ringen 2 theel. fijne kristalsuiker 300 g haasbiefstuk, in plakjes van 2 cm[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Afhankelijk van de hoeveelheid eters zelf hoeveelheden schatten graag; aardappelen, boontjes (origineel is kouseband, ik heb in de biologische[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 8 grote champignons paneermeel - 1 ui -1 takje tijm - 50 gram boter - peterselie - 150 gram gerookte ham (4 mm dik) - 2 blaadjes dragon - 150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram aardappelen * 2 1/2 dl melk * boter * peper * zout * nootmuskaat * 75 gram geraspte kaas * 1 eierdooier * paneermeel * peterselie.[...]
Bron: smulweb.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr varkenshaas (ontvliesd) 40 gr boter + 2 el zonnebloemolie 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 Spaans pepertje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Engelse muffins/plakken brioche (of 8 stuks toast) 8 plakken ham 8 eieren 3 eierdooiers 200 g spinazie verse kervel of peterselie 2 el azijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 6 trostomaten 6 teentjes knoflook 3 el tijm 1 el fijne kristalsuiker 1 of 2 rode uien 350 gr risotto 150 ml droge witte wijn 500[...]
Bron: allrecipes.nlIk zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen ? 600 gr kippenlevertjes ? 500 gr witte druiven ? 50 gr boter ? 16 kleine sjalotjes ? stukje gember van 2 cm. ? 4 el droge sherry ? 1 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 grote kruimige aardappels (Ã ca. 200 g) 800 g broccoli 4 eetlepels boter of margarine 4 kalfsschnitzels (Ã ca. 125 g) zout en peper 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr kleine wortels, geschraapt 25 gr boter 1 teentje knoflook, geplet 100 ml Marsala wijn 1/2 bouillonblokje (rund of kip),[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 2 bakken hutspotgroenten (a 500 g) 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 25 g boter of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr verse zalm(filet), in dunne schijven (je kunt ook gerookte plakjes zalmfilet gebruiken, maar dan geen zout gebruiken) 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 500 g pompoenvlees - 600 g gehakt - 400 g aardappelen - 2 uien - 1 ei - 2 eetl. room of melk - 2 eetl. olijfolie - 1 eetl. mosterd - 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, uitgeperst 1 tl vers geraspte nootmuskaat 1 kaneelstokje 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 6 aardappelen, gekookt en gepureerd 1 ei 1 kopje paneermeel 1 eetlepel fijngehakte verse dille of peterselie zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIk had nog een halve pompoen in de koelkast liggen. Dat is an sich geen probleem, ik ben dol op pompoen. Maar ik had geen zin om er weer een stoofschotel of[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHet onderwerp van het Foodblog even van november is “ rollen, vouwen, stapelen en vullen ”. Het is een super leuke thema, omdat wij volgende maand[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 4 personen 5 à 6 grote aardappels 1 tl boter 4 à 6 plakken Zwitserse Raclettekaas 1 mespunt paprikapoeder 1 el karwijzaad 1 dl witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nl