kippenragout jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | tongfiletrolletjes | pompoensoep met gehakt | doritos ovenschotel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder wortel basmati rijst

Gevonden 11 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

loempia met sint-jacobsschelpen

4 eetlepels oestersaus 1 eetlepel droge sherry 3 cm verse gember, fijngesneden 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel citroensap 1/4 rode peper, fijngesneden 500 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Duivels lekkere sint- jacobs- schelpen

voor 4 personen 8 of 12 middelgrote sint- jacobsschelpdieren 8 of 12 plakjes bacon cayennepeper 5 teentjes knoflook 3 el olijfolie 175 gr diepvrieserwten 75[...]

Bron: smulweb.nl

Coquille en langoustine in citroen-gembersaus

Het voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Gebakken Witlof met St. Jacobsschelpen

Gebakken witlof met sint-jakobsschelpen Voor 4 personen als voorgerecht Ingredienten: 4 stronkjes witlof 12 sint-jakobsschelpen 1 eetlepel olijfolie 80 gram[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Coquille en langoustine in citroen-gembersaus

Het voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Vol au vent met garnaal; klassiek[...]

Vol au vent - oftewel zeer luchtig - is eigenlijk een bladerdeegpasteitje. Geen gruwel zoals vroeger vaste prik met kerst; het supermarkt bladerdeegbakje met[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl
Zabaglione en Tuiles aux Amandes

Zabaglione, de Fransen noemen het sabayon. Een dessert van wijn, suiker en eigeel, wat in Italië al in de middeleeuwen geserveerd werd. Uiteraard is de[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Noordzeevis-fondue op Mongoolse wijze

voor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]

Bron: smulweb.nl
Sint-jacobsschelpen in venkelsabayon.

voor 8 personen * 1 kleine venkel. * 1 kleine prei. * 6 zwarte peperkorrels. * 80 ml witte-wijnazijn. * 80 ml droge witte wijn. * 32 sint-jacobsschelpen. * 2[...]

Bron: smulweb.nl
timbaaltjes met oestersaus

voor 6 personen 400 gr. sint-jacobsschelpen, 200 gr. ontvelde filets van witvis(snapper,brasem,snoek)2 eiwitten,1 theel. citroenrasp,185 ml.room. Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Noordzeevis-fondue op Mongoolse wijze

voor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy