Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
De gefrituurde kappertjes, die ik vorige week op mijn blog publiceerde, hebben wederom een bestemming gevonden. Niet alleen als smaakmaker over de salade die[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoor het maken van deze heerlijke ‘ondersteboven’ hartige taart kan je een tarte tatin pan gebruiken (van koper of een gietijzeren). De pan moet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet afgelopen weekend heb ik weer een aantal soorten zomers fruit kunnen scoren. Niet zomaar gekocht bij de groenteboer, maar vanaf tafeltjes langs de weg.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comTja, het wil niet echt lukken met de zomer. De ene stortbui volgt op de andere. Ik had me iets anders voorgesteld op mijn vrije zaterdag. Gelukkig kon ik[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWelkom zon, welkom zomer! Eindelijk kunnen genieten van een bijna zomers weekend. En jawel, deze werd direct gevolgd door een onweersbui. Na het schuren,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDit is een ouderwets recept uit de keuken van mijn moeder. Het is een hele tijd geleden dat ik dit gegeten heb. De slagerij, waar mijn moeder de bloedworst[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet vervolg van een ‘mager’ menu. Nog steeds probeer ik wat pondjes af te vallen. En ik moet zeggen, het gaat langzaam maar gestaag. In mijn[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe gerechten van de Indische rijsttafel die ik aan mijn gasten geserveerd heb zijn als volgt: Witte rijst Saté kambing, Babi Ketjap, Rendang (Vleesgerechten)[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVandaag heb ik de hele dag maar vrij genomen. Een dag om inkopen te doen en alvast een paar gerechten te maken voor zondag. Dan komt ons eetclubje weer eens[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen ei hoort erbij. Zeker, deze mag niet ontbreken op een rijsttafel. Je kan eieren koken en met een boemboe bereiden tot een sambal goreng telor, maar je kan[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWat eten we vanavond? Dat is een veel gestelde vraag in De keuken van Johanna. Vaak laat me ik inspireren door wat ik tegenkom op het internet, bij andere[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comInderdaad, ik weet het. Het is nog lang geen winter. Maar ik moest dit gerecht gewoonweg maken. A: omdat ik er zin in had en B: bij de slager heb ik mooie[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAl het fruit dat in de maanden juli en augustus vers te verkrijgen is; ik kan er geen genoeg van krijgen. Heerlijk vers uit het handje, over het dessert of om[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe honingkruidkoek die gisteren uit de oven kwam, is op onze wandeltocht van vanmorgen al voor een groot deel opgegeten. De prachtige wandeling "Veluwe[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comKen Hom wordt over de hele wereld beschouwd als een van de grootste autoriteiten op het gebied van de oosterse keuken, hij reist de wereld rond als adviseur[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoor mijn recept van vandaag heb ik me laten leiden door de ingrediënten die nog in mijn voorraadkast staan. Een stukje amandelspijs, oranjesnippers en[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com