Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Bij de Belgische gehaktballen van mijn vorige blog serveerde ik aardappelpuree. Niet zomaar een puree, maar op smaak gebracht volgens het recept uit het[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen combinatie van verschillende recepten en mix van seizoenen. Het oog kijkt al naar de zomer, maar het is pas lente. De buitentemperatuur laat alleen nog[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEindelijk heb ik dit heerlijke recept dan gemaakt. Het stond al in de planning vanaf mijn vakantie van de vorige zomer in Normandië. Een prachtig gebied in[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen klassieke combinatie voor een bijzondere amuse. Wat kan je toch mooie amuses maken met gebruik van een sifon. Ik laat mij graag inspireren door het[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAardbeienroom met basilicum (voor 6 personen) Zo lekker, maar zo eenvoudig te maken. Het vergt weinig tijd om voor te bereiden, maar je moet er wel op tijd[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen verrassend fris en romig toetje met heerlijke zoete Hollandse aardbeien. Een traktatie voor jong en oud. Je zou kunnen denken dat je voor dit dessert de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet overkomt mij regelmatig dat ik met het bereiden van een diner de eetlust van mijn gasten te hoog inschat. Of dat ik, voor alle zekerheid, de porties per[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIn mijn voortuin, en tegenwoordig ook in de achtertuin, staan op dit moment de perken met lavendel in volle bloei. Het is een prachtig gezicht, maar ook[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen crème brûlée hoeft niet gecompliceerd te zijn om goed te zijn. De toevoeging van de Italiaanse likeur Amaretto di Saronno en wat amandelsnippers zorgen[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNa enkele weken in een weckpot in het donker eindelijk verlost en geproefd. De vijgen in Port geserveerd met slagroom. Een ware traktatie na een heerlijk[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVijgen, een fruitsoort dat mij kan bekoren. Heerlijk en voor vele toepassingen geschikt. Ik gebruik het vaak in zelfgebakken brood, gecombineerd met dadels,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoor mijn recept van vandaag heb ik me laten leiden door de ingrediënten die nog in mijn voorraadkast staan. Een stukje amandelspijs, oranjesnippers en[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAsperges zijn weer volop verkrijgbaar. Door het warme voorseizoen zijn de asperges er erg vroeg bij dit jaar. Al diverse malen dit voorjaar stonden deze[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet overkomt mij regelmatig dat ik met het bereiden van een diner de eetlust van mijn gasten te hoog inschat. Of dat ik, voor alle zekerheid, de porties per[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comZe zijn er nog steeds volop: de blauwe bessen. En ik heb een overvloed aan recepten om dit zomerfruit te verwerken. Gisteren heb ik een recept van Gordon[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comTijdens een fietstocht is het belangrijk om voldoende voeding mee te nemen. Met een wat langere tocht heb je energie nodig en zal men op tijd wat moeten eten.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com