appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | Bamisoep met vis | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | kersenijs maken
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder wortel varken

Gevonden 23 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Geroosterde aubergines op basis van de[...]

Ingrediënten: - 3 dikke aubergines - 1 granaatappel - 1 teentje knoflook, uitgeperst - 1 tl kurkuma - 1 tl gemalen komijn - ½ tl milde paprikapoeder -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Funghi al forno ripieni di ricotta (gebakken[...]

Ingrediënten: - 100 g ricotta (liever iets meer) - geraspte schil van 1 citroen - 1 verse rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt - zeezout en zwarte peper uit[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

Suggesties voor het Kerstdiner

Amarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Hartige taart met verse vijgen en blauwe kaas

Ingrediënten: - 200 g bloem - 100 g volkorenmeel - ½ tl zout - 150 g koude boter, in blokjes - 100 g walnoten, grofgehakt - 3 eieren en 2 eigelen - 400 g[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Gemarineerde puntpaprika met buffelmozzarella

Ingrediënten: - 6 puntpaprika's - 80 ml olijfolie - 2 ½ el fijngesneden koriander - 2 ½ el fijngesneden platte peterselie + extra om te garneren - 1[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Suggesties voor het Kerstdiner

Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Panini met gegrilde courgette, rode ui,[...]

Ingrediënten: - 1 ciabatta - 1 courgette in de lengte in plakken van ½ cm - 8 dunne ringen rode ui - 1 el gehakte munt - 2 handen vol rucola - 100 g[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Tomaten panzanella

Ingrediënten: - 1 ciabatta - 4 el olijfolie - zout en vers gemalen peper - 500 g lekkere rijpe tomaten - verse basilicum - 1 teentje knoflook - 2 el witte[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Witloffrittata met kaas uit de oven

Ingrediënten: - 500 g witlof - 1 el olijfolie - 1 rode peper, fijngesneden - 4 eieren - 50 ml melk - 1zakje verse peterselie (30g) - 1 zakje geitenkaas,[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Voorgerechten voor de Kerst

Garnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Garnalentoast met tomatencrème

Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½ rode ui of 1 sjalotje - 1[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Broodje met vijg, rucola en mozzarella

Ingrediënten: - 2 broodjes, - 2 rijpe vijgen - zakje rucola - handjevol basilicum - 1 bolletje buffelmozzarella - zout/peper - olijfolie - balsamico-azijn[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Vijgensalade van Jamie

Ingrediënten: - 4 vijgen - zakje rucola - basilicum - bolletje buffelmozzarella - Parmaham, ca 100 g Voor de dressing: - 2 el citroensap - 4 el olijfolie - 1[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Aspergetaartje met Parmezaanse kaas

Ingrediënten: - 6 el mascarpone - 40 g Parmezaanse kaas, plus extra krullen om te serveren - 3 el fijngehakte basilicum - citroenschil geraspt van een ½[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Geitenkaasjes in pancetta op een bedje van[...]

Ingrediënten: - 1 rol geitenkaas, 180 g - pancetta - walnoten, licht geroosterd - rucola, - 12 - 16 stuks cherrytomaatjes Voor de dressing: - een takje tijm -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy