Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Het onderwerp van het Foodblog even van november is “ rollen, vouwen, stapelen en vullen ”. Het is een super leuke thema, omdat wij volgende maand[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet avondje van Sinterklaas nadert, maar eigenlijk is het in Nederland elke avond pakjesavond. Koken gebeurt in steeds meer huishoudens met behulp van pakjes.[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com"Het thema in december van het Food blog event heeft niets met kerst te maken, maar helpt ons hopelijk wel de koude wintermaanden door. Want wat is er[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet vakantie gevoel bereikt bijna iedereen op zulke mooie, zonnige dagen. Maar het maakt niet uit of het zomer of winter is, aardappel wordt wekelijks op het[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDit gerecht staat regelmatig op onze tafel. Als ik weet dat ik op een dag geen tijd heb om te koken, dan maak ik meestal dit gerecht. De voorbereidingen doe[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDit is een heerlijk, makkelijk bijgerecht. Na het schillen van de aardappelen en de uien, doet de oven de rest van het werk. Benodigdheden: c.a. ½ kg[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVanaf juni 2008 wordt er elke maand een foodblog - event georganiseerd voor de Nederlandstalige foodblogs. Elke maand worden er meer en meer bloggers[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDe onderstaande terrine heb ik voor de verjaardag van mijn dochter gemaakt. Je hebt er heel even werk mee, maar hij wordt absoluut een blikvanger op tafel.[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comSoms verlang je naar iets anders dan gestoomde groenten bij het avondeten. Dit is een heerlijk bijgerecht, dat erg lekker is met vlees en aardappelpuree. Maar[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDiavoorstelling van Gabriella's gerechten. Koolraap smaakt goed bij saucijzen, rookworst, ham en lamsvlees. Het gele geurige vlees heeft een zachte en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHongaarse recepten. Er bestaan twee soorten soepen in Hongarije. De gewone, vloeibare soep ( leves ), (bijvoorbeeld bouillon) en een dikkere soep, die főzelék[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comAls ik 5 echte typische Hongaarse gerechten moet opnoemen, zouden de pruimen dumplings / szilvás gombóc er zeker tussen staan. Het is een heerlijk dumplings[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDaar ben ik weer na een paar maanden. Ik snap ook niet hoe het kan, dat er zoveel tijd voorbij is gegaan na mijn laatste bericht. Zijn mijn dagen zo druk dat[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comElke seizoen heet z’n lekkernijen. Rond juli is het al mogelijk om nieuwe aardappels te kopen op de markt. En wat smaken ze anders, dan de oude! Zo[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDe keuken van Mexico is een van de omvangrijkste van de wereld. Zijn enorme assortiment aan kleuren, smaken en ingrediënten heeft de Mexicaanse keuken te[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com