Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 2 peren 1 el citroensap 4 verse vijgen 6 stengels bleekselderij 2 struikjes witlof 125 ml slagroom 400 g roquefort (kaas) (verbrokkeld) 300[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 konijnenbouten (ca. 800 g) (versgemalen) peper ½ kruidenbouillontablet 1 teentje knoflook 1 takje tijm ¼ theelepel gemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak witlof (750 g) 1 stukje kaas (port salut (185 g)) 1 tuinkruiden bouillontablet 2 el grove mosterd 2 pakjes casselerrib (gegrild (a 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalotje ¾ eetlepel boter of margarine 1 dl gevogeltefond (pot à 380 ml AH) 1 dl Ruby port 2 eetlepels gembersiroop zout peper 1[...]
Bron: ah.nlChateaubriand met Rozijnen Portsaus Deze dubbele biefstuk van ossenhaas dankt zijn naam aan de Franse schrijver Chateaubriand, die leefde aan het begin van de[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlBij ons thuis houden we niet zo van witlof. Héél soms maak ik witlofsalade met rauwe witlof. Maar één van mijn culinaire voornemens voor het nieuwe jaar is om[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlJodenhaas, longhaas en bavette zijn volgens Jeroen Meus en slagers die het kunnen weten een van de beste stukjes rundvlees die bestaan. Het zijn biefstukken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl4 kalkoenfilets van circa 150 gram elk 16 schoongemaakte sjalotjes 2 eetlepels suiker 1 eetlepel rode wijnazijn 2 glazen rode port 50 gram boter om in te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kalkoenfilets van ca. 150 g. 16 schoongemaakte sjalotjes (heel) 2 eetlepels suiker 1 eetlepel rode wijnazijn 2 glazen rode port 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -75 g boter/margarine. -1 kg gemengd vlees van wild oa.zwijn,ree, eend,fazant,haas enz. Gemengde paketten zijn te koop uit het diepvriesvak in[...]
Bron: smulweb.nl4 kalkoenfilets van circa 150 gram elk 16 schoongemaakte sjalotjes 2 eetlepels suiker 1 eetlepel rode wijnazijn 2 glazen rode port 50 gram boter om in te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -600 g.dikke lende v/h kalf,-50 g.boter,-1/2 fijngesneden ui,-1 uitgeperst teentje knoflook,-1 klein blikje tomatenpuree,-1 dl.rode wijn,-1[...]
Bron: smulweb.nlDe vraag of ik zin heb om met hem en L. uit eten te gaan komt geheel onverwacht en ontroert me en natuurlijk ga ik op deze uitnodiging van M. in want in korte[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com