Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten Porties : 24 12 volkoren pita's 110 ml olijfolie 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper 1 theelepel knoflookzout 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g spinazie, schoongemaakt 3 courgettes, in dunne plakjes gesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden 500 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 600 gr courgette, gewassen, afgedroogd en in de lengte in dunne plakken gesneden olijfolie 100-150 gr feta, verkruimeld 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olie 2 kg hele scharrelkip, in stukken gesneden 30 gr verse peterselie, gehakt 10 verse takjes tijm, alleen de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr kwark 150 ml zure room 1 sjalotje, fijngesneden 1 klein teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel zout (of meer naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gr yoghurt 200 gr zure room 1 sjalotje, fijngesneden 1 klein teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel zout (meer naar smaak)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Oriëntaals dressing: Azijn 2 el ,Zoete hete chilisaus 100 ml ,Gembersiroop 1 el, sesamolie 3 el ,fijngehakte koreander Arabische[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr.Ganda ham,4 geitenkaasjes(crottin),100 gr.zongedroogde tomaten,bieslook,2 geh.sjalotten,8 geh.groene olijven10[...]
Bron: smulweb.nlIk houd van dieren (heb 2 poezen en 2 honden) en heel af en toe heb ik al overwogen om vegetariër te worden. Maar meestal duurt die bedenking maar even.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerlijk is eerlijk. Ik ben niet zo'n fan van eend. Ook niet van duif of kwartel trouwens. Maar dit bord heb ik leeggegeten, met veel smaak, tot de allerlaatste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeb ik weer. Ga ik nieuwe recepten bedenken, kom ik groentegewijs niet verder dan bietjes, bieten, biet. Want jaaa, er zijn weer verse bietjes! Afijn, de[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIk ben een groot voorstander van al je eten opeten en niets (oké, zo min mogelijk) weggooien. Dat is gewoon zonde van de energie die de wereld, de verbouwer en[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com