Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 71 recepten
Ingrediënten Porties : 12 9 zoete aardappels, geschild en in stukjes 170 gr honing 3 eetlepels verse gember, geraspt 2 eetlepels walnootolie 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 punt Old Amsterdam Bake off volkoren stokbrood Mango Tomaten Zwarte kersenjam Appelstroop India specerijen als garam masala, gember,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 1 ui, vergesnipperd 1 groene chilipeper, zaad verwijderd en fijngesneden 2 wortels, geschrapt en in stukjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 200 ml zure room 1 el bloem 2 el maizena 4 el water 1/2 tl chilipoeder 1 tl gemalen korianderpoeder 1/2 tl gemalen gember 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr kikkererwten meel 1 theelepel baksoda 1 theelepel gemalen korianderpoeder 1/2 theelepel mosterdzaad, gemalen 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook 1 (5 cm) stuk verse gemberwortel 3 groene pepers een paar muntblaadjes 1 kg lamsschouder (bij voorkeur aan[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 1 personen 1 theelepel hazelnootpasta (Nutella) 1 theelepel honing mespuntje gember mespuntje kardemom stevige scheut espresso melk Hulpmiddelen Beker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor marinade zout en kippenbouillonpoeder rode pepers, fijn Sichuan peperkorrels kardemom, in stukjes gehakt gember, in stukjes gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 5 eieren, 125 gram suiker, 150 gram gezeefde bloem, 1 theelepel gemalen kardemom of gember (wat je zelf het lekkerst vindt), 250 ml. zure[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 punt Old Amsterdam Bake off volkoren stokbrood Mango Tomaten Zwarte kersenjam Appelstroop India specerijen als garam masala, gember,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor marinade zout en kippenbouillonpoeder rode pepers, fijn Sichuan peperkorrels kardemom, in stukjes gehakt gember, in stukjes gehakt[...]
Bron: smulweb.nlHoewel ik een doodgewone, Hollandse meid ben, ben ik toch geen liefhebber van onze traditionele AGV’tjes. Geef mij maar iets met veel pit. Met een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDeze week is 't Week van de Smaak. Allez, 't is eigenlijk meer dan een week, eerder een 10-daagse, want de 'week' loopt van van 14 t/m 24 november. Da's een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be