Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Ingrediënten Porties : 6 200 gr pure chocolade 5 dl vanillevla 1 eetl. cognac 1 1/4 dl slagroom 30 gr witte chocolade, geraspt Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 40 130 gr boter, verzacht 70 gr basterdsuiker 1 theelepel vanillesuiker 3-4 kleine eieren 1 theelepel kaneelpoeder 1 snuifje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr witte chocolade van goede kwaliteit, in stukjes 4 eetlepels cognac 2 eetlepels water 300 ml slagroom, geklopt 2 eiwitten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 500 gr kastanjes 250 ml melk 6 eieren, gescheiden 250 gr basterdsuiker 100 gr ongezouten boter, zacht gemaakt 100 gr gepelde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 225 g pure chocolade - 150 g boter, in blokjes - 2 eieren en 1 eidooier - 45 g fijne kristalsuiker - 120 g gekookte gepelde kastanjes, grof[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com(in english ? Please scroll down) In de koelkast stond ondertussen een flinke bak ricotta en dus ben ik eens wat gaan maken met die 'volle melk ricotta', die[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 5 personen 500 g mascarpone 0.25 l vanillevla 2 zakjes vanillesuiker 0.125 l sterke koffie (espresso) 1 dl rum, cognac of Amaretto 12 bitterkoekjes 75 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 500 g mascarpone 0.25 l vanillevla 2 zakjes vanillesuiker 0.125 l sterke koffie (espresso) 1 dl rum, cognac of Amaretto 12 bitterkoekjes 75 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de soufflés: 1 klontje boter 1 el gemalen amandelen 150 gr pure chocolade 4 el sterke koffie 4 eieren, gesplitst 2 tl bloem 100 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de soufflés: 1 klontje boter 1 el gemalen amandelen 150 gr pure chocolade 4 el sterke koffie 4 eieren, gesplitst 2 tl bloem 100 gr[...]
Bron: smulweb.nlVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAls ik ooit al gedacht had dat ik mijn roeping om chocolatier te worden gemist had, dan ben ik daar nu van genezen. Wat een bende had ik van mijn eerste[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlSuikerloos! Zonder geraffineerde suiker is de gehele maand februari het thema op Irene kookt! We starten met de ‘testimonial’ van Tanya. Ik heb[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl