Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten Porties : 4 750 gr lamsbout, in blokjes 2 grote uien, fijn geraspt 60 gr boter 1/2 theelepel gemalen gember 1 theelepel versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram lamsgehakt Bouillon (groenten of lam) 1 wortel 2 uien 3 tenen knoflook Tomatenpuree Bloem 1 bakje kastanjechampignons Aardappelpuree[...]
Bron: smulweb.nl6 tenen knoflook zest van 2 citroenen 2 fijngehakte pepers 1 duim geraspte gember wat olie 2 eetlepels komijnpoeder 2 theelepels paprikapoeder 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIk heb nog wat gember in de koelkast liggen die op moet en daarom ga ik dit keer op zoek naar een recept waarin ik dat kan verwerken. Ik probeer dit recept van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlGisteren was het weer zover. Het jaarlijks terugkerend ritueel van het ophalen van het lammetje dat we besteld hebben bij de zorgboerderij bij ons in de buurt.[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlHet begon oorspronkelijk met het idee om witte kool met kerrie en rijst te maken. Het werd tajine met bulgur. Het gerecht lijkt iets compleet anders en toch[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit recept hebben we vandaag gegeten. Ik heb ze niet zelf gemaakt, maar werd gemaakt voor ons, door de schoonmama... Je moet er wel voor zijn, omdat het toch[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comNa de review van de vorige keer over de Perzische keuken , deze keer een uitstapje naar de Turkse keuken, met het onlangs verschenen boek " Anatolië - de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb nog wat gember in de koelkast liggen die op moet en daarom ga ik dit keer op zoek naar een recept waarin ik dat kan verwerken. Ik probeer dit recept van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl