Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 68 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 4 lapjes varkensfilet, zonder vet 800 gr zoete rode pruimen, ontpit en gehalveerd 4 bosuitjes 4 zoete[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 zoete aardappelen 1 theelepel zout 1 theelepel komijnpoeder 1 theelepel paprikapoeder snufje kaneelpoeder snufje chilipoeder 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het vlees 1kg varkensnek (stuk) Zout (ongeveer een eetlepel) 2 hele steranijs 1 theelepel vijfkruidenpoeder Scheut donkere[...]
Bron: allrecipes.nl800 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien wit en rood, gepeld en grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stooflappen (rund) zout en versgemalen peper 4 el olie 2 grote uien, in halve ringen 1 laurierblad 2 kruidnagels 500 ml warme runderbouillon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 kleine zoete aardappels (ca. 1 kilo) - 5 el olijfolie - 6 verse vijgen, in vieren gesneden - 1 rode peper - 40 ml balsamico-azijn - 20 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 800 g zoete aardappelen - 2 el olijfolie - 1 pot geroosterde paprika's a 295 g, uitgelekt - 1 tl rode wijnazijn - 1 el extra vierge olijfolie[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAllereerste de beste wensen aan alle volgers en lezers van mijn blog. Dat het een goed en smakelijk jaar mag worden! Het nieuwe jaar is dus weer begonnen en[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe echte Ottolenghi-fans is het natuurlijk niet ontgaan: er is een gloednieuw kookboek! Vorige week verscheen het langverwachte Jerusalem .* Yotam Ottolenghi[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg riblappen, in grote blokjes gesneden (runderschenkels kan ook, maar dan eerst gaar koken met been) zout zwarte peper bloem voor bestuiven[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen, in grote blokjes gesneden (runderschenkels kan ook, maar dan eerst gaar koken met been) zout zwarte peper bloem voor bestuiven[...]
Bron: smulweb.nl