Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
"Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is híj." Hij wordt veertien jaar en het is óók hoera voor mij, want een verjaardag vraagt om een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 1 1 kg witte bloem 2 zakjes (7 gr) gedroogde actieve bakkersgist 200 gr basterdsuiker 1 snufje zout warme melk, zoveel als nodig[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 2 zakjes droge gist 60 ml handwarm water 1½ theelepel zout 350 ml melk 60 gr suiker 50 gr instant aardappelpureepoeder 120 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 eieren Halve theelepel zout 2 eetlepels suiker 2 eetlepels koksroom 1 zakje vanillesuiker 2 eetlepels rozijnen 40 gr bloem Halve citroen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 60 g pecannoten of walnoten, gemalen - 35 g bloem - ¼ tl zout - 12 gedroogde pruimen, ontpit en in kleine stukjes gesneden - 50 ml water[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comSoms wordt een mens op zijn pad aangenaam verrast door totaal onbekende zaken. Wenkbrauwen gaan de hoogte in, ogen veranderen in spiedende vraagtekens. En dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNummer 100 komt in zicht en het wordt moeilijker om een keuze te maken wat nog binnen mijn broodproject komt, er zijn nog zoveel broden en broodjes die ik uit[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk zoet brood! Deeg: 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 25 gram boter, 7,5 ml gist, 25 gram basterdsuiker, 1 ei (losgeklopt), ca. 1 dl melk. Vulling: 30[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comMaak een deeg van 500 gram bloem, 2,5 ml zout, 115 gram witte basterdsuiker, 1,5 dl melk, 1 ei, 15 gram gesmolten boter en 7 gram gist . Sla het deeg na het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 4 eieren Halve theelepel zout 2 eetlepels suiker 2 eetlepels koksroom 1 zakje vanillesuiker 2 eetlepels rozijnen 40 gr bloem Halve citroen[...]
Bron: smulweb.nlVakantie in de Drôme Provençale De geur van gekneusde pepermunt in het warme gras en door de wind meegevoerde lavendel…. kortom vakantie in de Drôme[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen geurig brood Een desembrood met een beetje gist en toevoeging van rozijnen, gedroogde cranberries, noten en zuidvruchten. Op smaak gebracht met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMet bladerdeeg kan heel veel. Het makkelijkst vind ik om bladerdeeg te gebruiken uit de diepvries. Heb deze dan ook meestal wel op voorraad en zo ben ik aan[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlDeze blog, zoals een volger opmerkte, staat vol met vegetarische hoofdgerechten. 'Maar wat eet je nou voor ontbijt?' Misschien vragen meer volgers zich dat af[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIngrediënten 250 gram Speltbloem 250 gram Volkoren speltbloem 300 ml Water 75 gram boter 5 gram gist 5 gram kokosbloessem suiker 6 gram zout 10 gram chiazaad[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlEen eetdagboek; lang geleden dat we die geplaatst hebben! Soms is het weleens fijn om bij te houden wat je op een dag eet, want ongemerkt kan dit wel eens meer[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nl