Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 4 750 gr lamsbout, in blokjes 2 grote uien, fijn geraspt 60 gr boter 1/2 theelepel gemalen gember 1 theelepel versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 350 gr lamsfilet, in kleine stukjes gesneden 250 gr verse spinazie 1 ui, fijngesneden 2 tomaten, ontveld en fijngehakt 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 theelepel hele komijnzaadjes 2 theelepels hele korianderzaadjes 1 theelepel hele mosterdzaadjes 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook 1 (5 cm) stuk verse gemberwortel 3 groene pepers een paar muntblaadjes 1 kg lamsschouder (bij voorkeur aan[...]
Bron: allrecipes.nl6 tenen knoflook zest van 2 citroenen 2 fijngehakte pepers 1 duim geraspte gember wat olie 2 eetlepels komijnpoeder 2 theelepels paprikapoeder 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb nog wat gember in de koelkast liggen die op moet en daarom ga ik dit keer op zoek naar een recept waarin ik dat kan verwerken. Ik probeer dit recept van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlComfort food, geschikt voor winterse, maar zeker ook voor zomerse dagen. Dus wat het weer de komende dagen ook gaat doen, dit receptje kan altijd. Het is een[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlLekkere curry's uit Jamie Olivers kookrevolutie! Deze 2 curry's vind ik de lekkerste uit dit kookboek. Omdat het boek gericht is op ' iedereen kan koken' kan[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit recept hebben we vandaag gegeten. Ik heb ze niet zelf gemaakt, maar werd gemaakt voor ons, door de schoonmama... Je moet er wel voor zijn, omdat het toch[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb nog wat gember in de koelkast liggen die op moet en daarom ga ik dit keer op zoek naar een recept waarin ik dat kan verwerken. Ik probeer dit recept van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl