Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen 25 g rozijnen 2 el olijfolie 350 ml kraanwater ½ groentebouillontablet 2 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemalen kaneel 250[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie; 1 sjalotje (gesnipperd); 1 teentje knoflook (gesnipperd); 1 dunne steel prei (ringetjes); 250 gr kastanjechampignons[...]
Bron: smulweb.nlHe, dat was raar… De vegetarische bouillon van knolletjes smaakte verdacht veel naar kippenbouillon! Als je je ogen dicht deed, zou je zweren dat er een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe mosselen zijn op dit moment bij de plaatselijke super in de aanbieding. Een goede reden om ze weer eens op tafel te zetten. De afgelopen keren hebben we de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit is echt een fantastische combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSaus: 3 eetlepels sojasaus 2 eetlepels rijstazijn 1 theelepel hoisinsaus 2 theelepels sesamolie 2 theelepels bruine suiker of palmstroop kneepje citroensap 2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlDit is echt een super combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlElizabeth Davids introduceerde de mediterrane keuken in Engeland na de Tweede Wereldoorlog. Onlangs kocht ik het boek Elizabeth Davids beste recepten . Een[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlAls er een nieuw nummer van Delicious komt, dan lees ik die van voor naar achter door en doe bij de recepten die ik wil maken een Post-it. Meestal heb ik dan[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlKerrieschotel van Chan's massala We hadden groenten en vlees over, van de fondue van afgelopen zaterdag. Daar heb ik zondag een kerrieschotel van gemaakt. Die[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRondom het huis en in de tuin staan allerlei bloemen, planten en kruiden die gebruikt kunnen worden in gerechten. Mijn tuin is strak ingericht met grote[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comKip (Dit mag een hele kip zijn in stukken, maar bijvoorbeeld enkel kippenpoten en vleugels mag ook. Liever niet alleen kipfilet. Uiteindelijk geven ook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 grote knolselderij, geschild, geschaafd in dunne plakken. 4 eetl. citroensap 1 theel. zout 100 gr bloem 100 ml zonnebloemolie Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram sperziebonen 300 gram snijbonen bosje (groene) asperges bosje lente uitjes 300 gram jonge bietenblaadjes handje waterkers handje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 avocado, in dunne plakjes gesneden 1 theelepel wasabi 150 ml crème fraîche 2 theelepels citroensap 3 eetlepels wodka 4 blini's[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 3 kemirienoten (grof gehakt); 2 uien (gesnipperd); 3 knoflookteentjes (fijngesneden); 1 tl koenjit; 1 el gemberwortel (geraspt); 1.5 L[...]
Bron: smulweb.nl