chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder kokkels mandarijn

Gevonden 756 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

SITES & BLOGS


Knoflookbrood

voor 2 personen 2 theel olijfolie 1 teentje knoflook, geperst 1/2 theel fijngehakte basilicum 1/2 theel fijngehakte oregano msp zout 60 gr stokbrood in dunne[...]

Bron: smulweb.nl
Ro

Ro

voor 4 personen 3 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 1 tl gedroogde oregano 500 g rundergehakt 1 blik tomatenblokjes 1 pak[...]

Bron: smulweb.nl
Roerbakschotel met linzen, feta en serranoham

voor 2 personen 2 blikjes linzen (à plm. 340 gr) of 250 gram linzen zelf koken volgens gebruiksaanwijzing op het pak (plm. 20 min koken!) 4 plakken[...]

Bron: smulweb.nl
Mediterrane Kabeljauwschotel met Gamba`s !!

voor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]

Bron: smulweb.nl
Verse pasta met duivelse kipsaus

voor 4 personen 400 g kipfilet mespunt chillipepervlokken 1 tl gedroogde oregano 4 el olijfolie 2 teentjes knoflook, gesnipperd 2 ingelegde ansjovisfilets 200[...]

Bron: smulweb.nl
Pizza Margherita

voor 4 personen VOOR PIZZA: Tomatensaus 1 e extra vergine olijfolie 2 grote teentjes knoflook, fijn 450 g tomaten stukjes uit blik 1 t verse of gedroogde[...]

Bron: smulweb.nl
Wild En Gevogelte

voor 4 personen 5 uitgeperste teentjes knoflook 7 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1/2 dl azijn 1 theelepel gedroogde oregano 1 theelepel gedroogde[...]

Bron: smulweb.nl
Vegetarische paella

voor 10 personen 1 el olijfolie 2 uien (gehakt) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 500 g bruine rijst 400 g tomaten (uit blik, met sap, gehakt) 1 blikje[...]

Bron: smulweb.nl
Paprika gevuld met champignons en geitenkaas

voor 4 personen 2 grote paprikas - 1 bakje kastanjechampignons - 3 lente-uitjes - 1 sjalotje - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel olijfolie - 100 gram zachte[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmmoot met tomaat & tijm

voor 2 personen 2 zalmmoten. 1 kleine prei. 1 kleine ui. 1 teen knoflook. 2 trostomaten. 1 blik tomatenblokjes 5 zongedroogde tomaatjes op olie uit potje 1/2[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en[...]

voor 4 personen 2 varkenshaasjes zout en versgemalen peper 20 g boter 2 eetl. zonnebloemolie 1 ui, gesnipperd 125 ml witte wijn 6 zongedroogde tomaatjes (op[...]

Bron: smulweb.nl
Aubergines op olie

2kg aubergines wat look, oregano 1l wijnazijn 1l olijfolie grof zout, rode peperoncini Hulpmiddelen Glazen potten Voorbereiding Glazen potten en deksel[...]

Bron: smulweb.nl
Aardappelpuree - 8 variaties

voor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]

Bron: smulweb.nl
Aardappelen met tomaten uit de oven

voor 4 personen 1 kg aardappels 750 gram tomaten 50 ml olijfolie 1 eetlepel oregano zout peper Hulpmiddelen Oven Voorbereiding Verwarm de oven voor op 200[...]

Bron: smulweb.nl
Kaasfondue

voor 4 personen 4 dl melk, 600 gram oude geraspte kaas, 100 gram gorgonzola, teentje knoflook, mespuntje oregano, paprikapoeder, thijm en anderhalve eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl
kaaskoekjes

100 gram bloem 100 gram margarine 100 gram geraspte kaas oregano,komijne zaad,sesam zaad Voorbereiding Verwarm de oven op 180 graden leg bakpapier op de plaat[...]

Bron: smulweb.nl
3 Sauzen van de Shoarmazaak

Tomaten-uiensaus 100 g tomatenpuree 100 g uien, heel fijn gesneden 1/2 t zwarte peper 1/2 t witte peper 1 t verse oregano, fijn 1/2 t paprikapoeder 1/2 t[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy