Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Een paar (hand)peren aan stukjes snijden (besprenkel met een beetje citroensap tegen het verkleuren), halveer een handje walnoten en een stuk gorgonzola aan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNeem ook eens een kijkje in de studentenkeuken . Tonijn, pasta, gorgonzola, gorgonzola (volgens mij is het magor), varkenshaas en champignonsaus van Knorr. En[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOver de culinaire opvoeding van kinderen, moeilijke eters en hoe wij het aanpakken: Op een dag worden je kinderen ergens uitgenodigd om te komen eten en men[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat moet je eten vanavond met dat warme weer? Maar weer barbecue? Of een broodje? En dan morgen weer hetzelfde? Vooral als de hitte lang aanhoudt, kan simpel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de verte zou je hier nog een recept van Ottolenghi in kunnen herkennen. In zijn boek Plenty staat een recept voor een hartige taart met broccoli en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLaat het Meneer Marsepein maar niet horen, maar ik ben een beetje klaar met zijn pizza’s met artisjok, gorgonzola en massa’s ansjovis. Nu is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHartige taarten bak ik in een vlaaivorm, zodat het niet van die enorme gevaartes worden. Een hoge taart lijkt vaak meer op omelet in een deegvorm, ze worden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStrata? Ik had er nog nooit van gehoord. Ik vond het recept in het mei-nummer van het Deense kookmagazine Mad&Venner en gezien de ingrediënten had het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNederlandse foodbloggers, verenigt U en kook iets met kool! Het Foodblog Event voor deze maand (de host voor februari is Gabriela’s Creatieve keuken )[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit gerecht staat bekend onder twee namen: in de Elzas noemen ze dit flammekueche (Flammkuchen in Duitsland) en in Frankrijk is dit tarte flambée, en het lijkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer Marsepein maakt dit soms als snelle hap voor doordeweeks. Het recept stamt uit lang vervlogen tijden toen hij nog aan bergbeklimmen deed. Ik zie het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor het paasmenu heb ik een paar 'gouwe ouwe' recepten op een rij gezet, maar laat ik beginnen met een paar onontbeerlijke paasrecepten: Elk jaar weer een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPizza gemaakt van knäckebröd schijnt dus echt een ding te zijn in Zweden. Ik wist het niet, maar ze verkopen ze zelfs kant-en-klaar in de vriezer. Kijk maar op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerrassend gemakkelijk en snel. Het lijkt ‘gedoe’ om de helft van de doperwten te verwerken als saus en de andere helft als groente-component, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe rabarber staat hier in de tuin al hoog op de poten. Die jonge rabarber is nog heerlijk zacht en mals en ik maak er nu goed gebruik van. Deze salade is een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl