Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Een hartige taart die je als voorgerecht of als hoofdgerecht kan serveren. Lekker met een tomaten-rucola-slaatje. Ingrediënten Voor de vulling 2 el[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIngrediënten: - 200 g bloem - 100 g volkorenmeel - ½ tl zout - 150 g koude boter, in blokjes - 100 g walnoten, grofgehakt - 3 eieren en 2 eigelen - 400 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comJa!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDe bodem van deze hartige taart is anders dan de andere hartige taarten die ik tot nu toe heb gemaakt. Er zit niet alleen tarwebloem in, maar ook polenta en[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn het kookboek Homemade Winter van Yvette van Boven staat een basisrecept voor fluffy pie. Ik heb zo mijn voorstellingen bij het woord 'fluffy', maar ik heb[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlJe hebt weleens van die dagen dat je niet veel tijd wilt maken om te lunchen. Deze eenvoudige lunch maak je binnen 5 minuten en is ook nog eens gezond! Zoals[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlAf en toe koop ik iets in de supermarkt wat ik niet ken. Dit keer was het polenta. Veel over gehoord, maar nog nooit gegeten, laat staan gemaakt. Polenta wordt[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlEen hapje voor oud en nieuw. Ik heb het oorspronkelijke recept van Lorraine Pascale aangepast en ik ben erg blij met de aanpassingen. Spinazierollade gevuld[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlJe hoeft echt geen held in de keuken te zijn om een hartige taart te kunnen maken. Daar ben ik afgelopen weekend wel achter gekomen. Ik had er namelijk nog[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 4 eieren 2 sjalotten 30 g basilicum 6 zongedroogde tomaten (pot) 50 g boter (of margarine) 50 g bloem 400 ml melk 150 g geraspte belegen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 ml melk 140 g griesmeel (pak 500 g) 80 g Parmezaanse kaas (geraspt) 1 mespunt nootmuskaat 2 eieren 40 g boter zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kalfsentrecotes 3 el olijfolie 1 ei (hardgekookt) 1 blikje tonijn in olie (185 g) 2 ansjovisfilets (gezouten) 1 el kappertjes (uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kalfsentrecotes 3 el olijfolie 1 ei (hardgekookt) 1 blikje tonijn in olie (185 g) 2 ansjovisfilets (gezouten) 1 el kappertjes (uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlNu ik braaf probeer om de Dagen Zonder Vlees effectief ook zo veel mogelijk zonder vlees door te brengen, ben ik op zoek gegaan naar alternatieven voor een[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDeze saus is hier met stip binnen gekomen in de top-10 van favoriete pastasausen! De lijst ingrediënten is niet lang en vaak is bij dit soort gerechten juist[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl