Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe vraag 'wat zullen we nu weer eens eten' los ik soms op door een goed kookboek open te slaan en exact een recept te volgen. Ik kijk natuurlijk wel uit welk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen PANNENKOEKENBESLAG: 2 eieren, 3,75 dl melk, 200 g meel, 1/2 tl zout, zonnenbloemolie VULLING: 400 g half om half gehakt (rund en varken), 1- 2[...]
Bron: smulweb.nlDaag:) Een paar dagen geleden mocht ik samen met een stel andere foodbloggers een kijkje nemen in de fabriek van Van Dobben. Ik vond het ubercool om eens[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMaak je geen zorgen! Lamsoor, dat zijn niet de oren van lammetjes. Lamsoor is een soort zeespinazie met een licht zoutige smaak. Bij gebrek aan lamsoor werd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHutspot van zandpeen Dit gerecht is heel simpel te bereiden en heeft een heerlijke volle kruidige smaak. Lekker als vegetarisch hoofdgerecht, maar ook prima te[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOoit maakte ik Bobotie uit een van mijn vele receptenboeken. Het klonk wel lekker en dat was het ook. Tegenwoordig kun je het met een pakje van het welbekende[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlIk zal het maar direct zeggen, het is Moussaka. Dit is weer zo'n geweldig lekkere (maar nu niet bepaalt een fotogenieke) maaltijd. Ik begrijp het dus helemaal[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlWat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAllez, ik heb die niet getest. Mijn 2 hondjes hebben dat gedaan. Of toch niet. Ik testte het toestel uit, mijn hondjes wat eruit kwam. En of het gesmaakt[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZelfgemaakte moussaka is heerlijk. Het is makkelijk te maken maar er zijn wel veel stappen, dus neem de tijd. Ingrediënten : 600 gram gehakt (bij voorkeur mix[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlMoink Balls Met een aantal zomerse dagen in het vooruitzicht is het een goed moment om weer wat barbecuerecepten op het blog te zetten. Allereerst de Moink[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlThis month the Bread Baking Babes make a flour flower with flour. It's my turn to pick a bread to bake this month and this beautiful looking bread was on my[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk zag dat ik nog kalfswangen in de vriezer had en daar had ik toch wel heel erg zin in. Toen zag ik nog bij born2cook dat ze bij kalfssucade een rucolastampot[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten: 1 kg rund- of kalfsschnitzels 200 gram zachte chorizo 2 el witbroodkruim, in melk geweekt en uitgeknepen 2 eidooiers 2 el geraspte Parmezaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl