Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ik heb àltijd een pakje Biscuits Roses de Reims in mijn voorraadkast liggen. Altijd. Wanneer ik het ene opgebruik, dan noteer ik dat meteen op mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be2 eenvoudige ingrediënten. 1 eenvoudige bereiding. De uitdaging van dit recept zit 'm in de presentatie. Geduld en een vaste hand zijn geen must, maar toch wel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBij het rondsurfen op Pinterest vorige week, kwam ik een commentaar tegen dat mijn blog wel heel leuk was, maar ook moeilijk met gerechten met veel werk... Nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beFoie gras en zoet, da's een geslaagde combinatie. Denk maar aan de lolly's met chocolade van een tijdje terug. Of de foie gras sterren in combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen tijdje geleden ontving ik van Alpro een mooi pakket met de nieuwe 'yoghurts' van My Mild and Creamy . Ik kreeg er ineens ook allerlei toppings (donkere[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beToen ik de titel van dit recept voor 't eerst zag in de kookles, krulde ik spontaan mijn neus... Wat een bizarre ingrediënten. Dit kon toch niet lekker zijn?[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLap! Chef Jo komt is roet in het eten komen gooien. Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk. Mijn Kerstmenu stond zo goed als volledig op punt en dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOch. Och. Och. Wat heb ik nu gedaan? Ik heb het meest verrukkelijke dessertenboek allertijden in huis gehaald! ON-WEER-STAAN-BAAR! Dit is - zonder overdrijven[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSinds ik de blog van Madam Confituur ontdekt heb, ben ik een onvoorwaardelijke fan geworden. Geef toe, er kan toch geen enkele supermarktconfituur tippen aan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr lag al heel lang een pakje biscuits roses de Reims in mijn voorraadkast te wachten. Toen ik dit receptje zag, sloegen al mijn stoppen op tilt. Dit was het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen blog volledig gewijd aan confituur? Ik had er nog nooit van gehoord tot Madam Confituur enige tijd geleden bij de 10 genomineerden was voor de Knack Blog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk voel me een slechte blogster momenteel. Niet dat de zin om te bloggen over is, hoor, verre van! En ook de inspiratie is nog lang niet op. Maar de tijd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVorige week kreeg ik een mailtje van een kookvriendin met de vraag of ik al van demerarasuiker gehoord had. Ja, dat had ik. Maar eerlijk, geen flauw idee waar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOm het lentemenu dat ik maakte voor Knack Weekend compleet te maken, opteerde ik voor friszure rabarbar, samen met aardbeien mijn lievelingsingrediënt van het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls hobbykok met toch al wat jaartjes ervaring heb ik in de loop van de tijd een pak snufjes en toestellen verzameld. Zo ben ik de trotse bezitter van een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be