Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Een van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe pakketbezorger stond met een spijtig gezicht voor de deur. Hij vond het heel erg, maar de enorme doos die hij mij wilde overhandigen, voelde nogal nat aan.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren vertelde ik een Engelse vriend dat ik zijn Britse keuken steeds meer begon te waarderen en hij beaamde dat het culinair allemaal best meeviel. Nu heb[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk zit al een paar dagen gekluisterd aan huis met een ziek kind. En ach, je scharrelt wat rond, het is een mooi moment voor wat lente-schoonmaakactiviteiten,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe foto had wat meer aandacht kunnen gebruiken, maar kleine chef zat al aan tafel te schreeuwen dat hij ander eten wilde hebben, zijn 2 zusjes bliefden de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept stond eerder in een Allerhande (nr 3/2009) en is weer eens snel, simpel en moddervet. Gelukkig dan wel met ‘goede vetten’, want makreel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVorige week volgde ik een italiaanse kookworkshop met een groep van 10 personen bij Passione Italia . Erg geslaagd. Onder bezielende leiding van Victor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: Walnoten, een stuk of 10 1 struik bleekselderij pitloze druiven, een half bakje 1 bekertje zure room en mayonaise 75g rozijnen Snij de pitloze druiven[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl