vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder mosselen rode ui

Gevonden 141 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Hartige taart met verse vijgen en blauwe kaas

Ingrediënten: - 200 g bloem - 100 g volkorenmeel - ½ tl zout - 150 g koude boter, in blokjes - 100 g walnoten, grofgehakt - 3 eieren en 2 eigelen - 400 g[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

Mmmm...gerookte zalmrol met spinazie en kaas

voor 12 personen 2 eieren 1 pak van 450 gram diepvries bladspinazie (je kunt ook verse spinazie nemen en die heel even smoren tot de blaadjes wat zacht zijn.[...]

Bron: smulweb.nl
Falafel

4 kopjes gekookte kikkererwten, 2 geklopte eieren, 3 teentjes knoflook, fijn gesneden 1/2 kopje fijngesneden selderij, 1/2 kopje fijngesneden lenteui, 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Hartige taart met spekjes, tomaat en rucola

De bodem van deze hartige taart is anders dan de andere hartige taarten die ik tot nu toe heb gemaakt. Er zit niet alleen tarwebloem in, maar ook polenta en[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Het ziet er natuurlijk niet uit, maar..

Meestgegeten gerecht (naast een veelheid aan rauwe groenten pur sang) tijdens mijn dagen van Dr. Mike Moreno's cyclus 1: een grote hoeveelheid (in weinig[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Hartige taart met asperges, spinazie en[...]

Dit is een geschenk voor een vriendin die vandaag haar verjaardag viert met een borrel en een hapje. Zoals altijd vind ik het moeilijk een cadeau voor een[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Frittata van spaghetti & gehakt met rucola

Ingrediënten: - 3 el extra vergine olijfolie - 1 middelgrote ui, fijngesneden - 1 flinke wortel, geschrapt en fijngehakt - 500 g mager rundergehakt - 400 g[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Kippengehaktbroodjes met puree en tomatensla

voor 4 personen Voor de gehaktbroodjes: 600 g kippengehakt 1⁄2 teentje look enkele takjes peterselie 150 g Parmezaanse kaas (stuk) 1 ei 40 g (klassiek)[...]

Bron: smulweb.nl
Preitaart met geitenkaas

Een hartige taart die je als voorgerecht of als hoofdgerecht kan serveren. Lekker met een tomaten-rucola-slaatje. Ingrediënten Voor de vulling 2 el[...]

Bron: vitalevoeding.blogspot.be
Gevulde Tomaten

voor 6 personen 6 trostomaten 4 eieren 15 g boter 75 g blauwaderkaas (bijv. gorgonzola), in blokjes 15 g rucola (sla) Bereidingswijze Snijd de kapjes van de[...]

Bron: smulweb.nl
Regenboog

voor 15 personen 100 g worteltjes, geschrapt 1 pakje feta (kaas, 200 g), verbrokkeld 3 bakjes ricotta (kaas, a 250 g) 10 eieren 2 potten gegrilde paprika (a[...]

Bron: smulweb.nl
Paddenstoelenclafoutis

voor 4 personen Voor de clafoutis: 250 g champignons 250 g kastanjechampignons 1 teentje knoflook 125 g gerookte spekblokjes olijfolie 2 tl Italiaanse kruiden[...]

Bron: smulweb.nl
Visquiches

voor 6 personen 1 el boter 6 plakjes bladerdeeg 100g Superieur gerookte Noorse zalm 3 middelgrote eieren 20 g rucola 100 g Hollandse garnalen 6 tl zure room 6[...]

Bron: smulweb.nl
Tongschar in parmaham

Ingrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]

Bron: allrecipes.nl
Kaasomelet met gebakken rucola

Rucola kende ik alleen als sla, maar even gesauteerd in de pan met een omeletje was het een lekkere en snelle lunch. Ingrediënten: 3 eitjes scheut slagroom[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Rijstpannenkoekjes

voor 4 personen 150 g basmatirijst (AH) 1 liter halfvolle melk (AH) 3 eieren (AH), losgeklopt 1 el gedroogde Italiaanse kruiden (potje 12 g, AH) 75 g belegen[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy