Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen Voor deeg: 100 gr. bloem ½ tl bakpoeder Snufje zout 50 gr. kwark of griekse yoghurt 2 el melk 2 el zonnebloemolie Voor vulling: 1 el[...]
Bron: smulweb.nlVoor de kaas vulling: 200 g ongezouten boter 220 g bloem 1 l melk 1 tl nootmuskaat 20 g geweekte gelatineblaadjes, uitgeknepen 120 g gemalen Gruyère[...]
Bron: smulweb.nl250 g Gruyère AOC 2 dl frituurolie Beignetbeslag: 1 eiwit 150 g bloem 1 snufje zout 1 mespunt cayennepeper 1 el olijfolie 2 dl bier Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote bloemkool,in roosjes, 50 gr boter, 1 eetl bloem, 150 ml melk, 100 ml slagroom, 4 eetl mierikswortel,mag uit een potje, versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote courgettes 600 gram gemengd gehakt (vb. varkens-kalfsgehakt) 600 gram vastkokende aardappelen klein blikje tomatenconcentraat (70[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor deeg: 100 gr. bloem ½ tl bakpoeder Snufje zout 50 gr. kwark of griekse yoghurt 2 el melk 2 el zonnebloemolie Voor vulling: 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 50 g pompoenpitjes, * 5 eieren, * 70 g boter, * 200 g bloem, * zout, * 600 g pompoen in blokjes, * 2 uien fijngehakt, * 1 venkelknol in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Het deeg: 200 gr bloem 2 tl bakpoeder 100 ml kwark 70 ml melk 5 el olijfolie De vulling: 1 ui 1 prei 1 rode paprika 1 gele paprika 150 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Het deeg: 200 gr bloem 2 tl bakpoeder 100 ml kwark 70 ml melk 5 el olijfolie De vulling: 1 ui 1 prei 1 rode paprika 1 gele paprika 150 gr[...]
Bron: smulweb.nlVoor 500-600 ml basis Bechamelsaus: 50 gr boter 50 gr bloem 500 ml melk (liefst verse, volle melk) zout nootmuskaat 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor[...]
Bron: smulweb.nlZo simpel en zoooo lekker!! Voor de Bourgondiërs onder jullie; gougѐres, oftewel (Gruyѐre) kaassoesjes! 4-6 personen Bereidingstijd: circa 30 minuten[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVoor 4 personen: 2 sjalotjes, fijn gesnipperd 1 grote venkelknol, 200 gr. in kleine blokjes rest in smalle repen van ca. 1 cm, 4 tomaten, ontpit en ontveld,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg : 300 gr. bloem 30 gr. gist 1 tl. suiker 125 ml. lauwwarme melk 1 ei zout 30 gr. boter boter om in te vetten bloem om te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 1 teentje knoflook 1 rode paprika 250 gram champignons 1 a 2 eetlepels bloem 1 liter tomatensap 2 theelepels sambal 300 gran[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr rundergehakt 2 uien 5 tenen knoflook 1 glas rode wijn peper zout 3 takjes munt (1 lepel gedr munt) piment (1 lepel of 5 bolletjes) 2[...]
Bron: smulweb.nl