Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Als er een nieuw nummer van Delicious komt, dan lees ik die van voor naar achter door en doe bij de recepten die ik wil maken een Post-it. Meestal heb ik dan[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen 25 g rozijnen 2 el olijfolie 350 ml kraanwater ½ groentebouillontablet 2 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemalen kaneel 250[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie; 1 sjalotje (gesnipperd); 1 teentje knoflook (gesnipperd); 1 dunne steel prei (ringetjes); 250 gr kastanjechampignons[...]
Bron: smulweb.nlHe, dat was raar… De vegetarische bouillon van knolletjes smaakte verdacht veel naar kippenbouillon! Als je je ogen dicht deed, zou je zweren dat er een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe mosselen zijn op dit moment bij de plaatselijke super in de aanbieding. Een goede reden om ze weer eens op tafel te zetten. De afgelopen keren hebben we de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit is echt een fantastische combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSaus: 3 eetlepels sojasaus 2 eetlepels rijstazijn 1 theelepel hoisinsaus 2 theelepels sesamolie 2 theelepels bruine suiker of palmstroop kneepje citroensap 2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlDit is echt een super combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlElizabeth Davids introduceerde de mediterrane keuken in Engeland na de Tweede Wereldoorlog. Onlangs kocht ik het boek Elizabeth Davids beste recepten . Een[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comKerrieschotel van Chan's massala We hadden groenten en vlees over, van de fondue van afgelopen zaterdag. Daar heb ik zondag een kerrieschotel van gemaakt. Die[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRondom het huis en in de tuin staan allerlei bloemen, planten en kruiden die gebruikt kunnen worden in gerechten. Mijn tuin is strak ingericht met grote[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comKip (Dit mag een hele kip zijn in stukken, maar bijvoorbeeld enkel kippenpoten en vleugels mag ook. Liever niet alleen kipfilet. Uiteindelijk geven ook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 grote knolselderij, geschild, geschaafd in dunne plakken. 4 eetl. citroensap 1 theel. zout 100 gr bloem 100 ml zonnebloemolie Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram sperziebonen 300 gram snijbonen bosje (groene) asperges bosje lente uitjes 300 gram jonge bietenblaadjes handje waterkers handje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 avocado, in dunne plakjes gesneden 1 theelepel wasabi 150 ml crème fraîche 2 theelepels citroensap 3 eetlepels wodka 4 blini's[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 kemirienoten (grof gehakt); 2 uien (gesnipperd); 3 knoflookteentjes (fijngesneden); 1 tl koenjit; 1 el gemberwortel (geraspt); 1.5 L[...]
Bron: smulweb.nl